Νομίζω ότι πρέπει να υπάρχει ένας τρόπος να στα στείλει με μηδενικό κόστος (αξία αντικειμένου εννοώ) ως δώρο αλλά πάλι χρειάζεται να φτιάξει ένα προφορμα και να κάνει εξαγωγή.
Είναι λίγο μπλεξιμο η φάση.
Δε μιλάς με κάποιον στο τελωνειο στην Αθήνα πως μπορεί φίλος σου να σου στείλει δικά του ανταλλακτικά μηδενικής αξίας ως δώρο?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nikos
ειχα μια συζητηση με καποιον που τα ξερει καλα τα τελωνειακα και αυτο με τα δωρα πλεον το ψαχνουν πολυ, ακομα και για μικροδεματα ποσο μαλλον αυτα...αν εφαρμοζουν πιστα την οδηγια τοτε δυσκολα..ισως σε λιγο καιρο αλλαξουν τα πραγματα για το εμποριο μεταξυ της αγγλιας και της ευρωπης,ποιος ξερει? συζητιεται πολυ ,εχουν και οι 2 χασιμο.
ενημερωτικα παντα εμαθα οτι ολες οι εταιριες στην αγγλια φτιαχνουν υποκαταστηματα εικονικα σαν ΙΚΕ δικο μας στην ιρλανδια για να αποστελονται απο εκει λογω τελωνειου
ε τοτε γιατι εκαναν τοση φασαρια?? θα μας τρελανουν αυτοι οι αγγλοι..ολα δικα τους τα θελουν..οχι οτι δεν μας συμφερει ..
Καλησπέρα, διαβάζοντας τα παραπάνω να περιμένω και εγω, τουλάχιστον το μισό του κόστος του υλικού που έχω ποστάρει παρακάτω σαν καπέλο από το τελωνείο, ή μπορεί και περισσότερα?
1.JPG
ειχα κανει μια αγορα απο αμερικη σε αλλο ειδος αλλα το ιδιο ποσο..μου χρεωσαν 80 ευρω πανω και το εστειλα πισω ,ευτυχως χωρις χρεωση δικη μου με διακανονισμο..τους κοροιδεψα οτι εχω φυγει εξωτερικο και θα κανω καιρο να παραλαβω οποτε δεν προκειται να παραλαβω.ειναι γνωστο κολπο αν το πουλησεις σωστα..βεβαια να πω οτι ημουν καλος πελατης οποτε το εχαψαν γιατι δεν τους ειχα δωσει ξανα αφορμη.στις 10 αποστολες την επαθα σε 1.απο τοτε δεν το ξανατολμησα..το παρπανω ποσό εξαρταται απο το ειδος να ξερεις..και φυσικα μιλαμε αν ειναι απο ταχυδρομειο απλο.αν σου παραδοθει με κουριερ τοτε τα εκτελωνιστικα ανεβαινουν πολυ.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dreamer : 24-02-21 στις 22:21
Straight six (25-02-21)
καλο μηνα σε ολους. εχω διαβασει από την αρχη την ενοτητα. θελω να παραγγειλω 2 τεμαχια του ιδιου προιοντος από Αγγλια. δεν είναι κινεζικα. η αξια ανα τεμαχιο είναι 21 ευρω χωρις τα μεταφορικα. να προχωρήσω στην αγορα?
νομιζω μεχρι 25 ευρω ειναι ελευθερα με απλο ταχυδρομειο βεβαια...φυσικα θα κανεις 2 φορες παραγγελια.μολις φυγει η μια μετα την αλλη..αλλα βεβαιαωσου καλυτερα για το 25 ευρω..
dark knight (01-03-21)