Καλησπέρα και από μενα,
Ενδιαφέρομαι εδω και καιρό να βάλω NBT σε f22 αλλά δεν έβρισκα κανέναν να το αναλαμβάνει.Επισης, ήθελα να ρωτησω αν σε περίπτωση που προχωρήσω στην αναβάθμιση, αν εχω πρόβλημα με την εγγύηση.
Ευχαριστω
Καλησπέρα και από μενα,
Ενδιαφέρομαι εδω και καιρό να βάλω NBT σε f22 αλλά δεν έβρισκα κανέναν να το αναλαμβάνει.Επισης, ήθελα να ρωτησω αν σε περίπτωση που προχωρήσω στην αναβάθμιση, αν εχω πρόβλημα με την εγγύηση.
Ευχαριστω
Αν βρίσκεσαι σε εγγύηση θα έχεις σίγουρα πρόβλημα, σε όλα τα ξένα fora λένε ότι πρέπει να βάλεις την παλιά μονάδα πάνω για να είσαι οκ και να μην τους δώσεις πάτημα. Επίσης, με το retrofit δεν μπορεί να προγραμματιστεί το αμάξι από τον dealer αν χρειαστεί.
Παρόλα αυτά περιμένω από τα παιδιά που έχουν εμπειρία να προτείνουν κάποιους εγκαταστάτες στην Αθήνα.
Έτσι είναι, πρέπει να κρατήσεις και τις παλιές μονάδες
Οποίος ενδιαφέρεται μπορούμε να κάνουμε generate κωδικούς FSC για CIC και NBT για να μην βάζετε τα emulator σε Ε και σε F σειρά.
Πολύ ενδιαφέρον καθώς αυτό που ξέρουμε μέχρι τώρα είναι ότι μόνο από την ίδια τη bmw μπορείς να τους πάρεις. Είναι όμως μόνιμη λύση? Τί γίνεται πχ σε περίπτωση τυχόν επανακωδικοποίησης από τον dealer? Χάνονται οι κωδικοί?
Προσπαθώ να παρακολουθήσω το thread αλλά έχω χαθεί. Μπορεί κάποιος να μου στείλει τις μυστικές λεπτομέριες ;
Χαιρετω την παρεα. Εχω το 116i f20 μοντ. 2013. Δεν εχω usb bluetooth και nav. Ειδα ψαχνοντας αυτο το συστημα (αντιπροσωπεύεται και στην Ελλαδα) και νομιζω οτι μπορει να τοποθετηθει στο δικο μου.. https://unique-ad.co.uk/product/carp...ies-2013-2016/ Το εχει κανεις υπ οψιν του ή το εχει τοποθετησει στο δικο του οχημα?