Παιδια καλησπερα! Εχω ενα προβλημα...ειμαι ερωτευμενος με το ε36 και συγκεκριμενα το δικο μου ε36 το οποιο εχω μαζεψει απο ολους τους τομεις εμφανισης στησιματος αναλωσιμων κλπ κλπ..ειναι πραγματκα πεντακαθαρο...ομως υπαρχει ενα μονο πραγμα το οποιο λειπει απο τη συνταγη μου....τα αλογα. Δε λεω το 318ις ειναι τελειο απο αποψη οικονομιας, αντοχης, σπορ οδηγησης και γενικα ιδανικο για τις μερες μας. Αλλα αμα εχεις το μικροβιο δε σου φτανει δυστυχως... Κατα καιρους εχω μπει στον πειρασμο για ατμοσφαιρικη βελτιωση αλλα δεν αξιζει τον κοπο. Η μετατροπη βεβαια σε ε36 μ3 ιδανικη αλλα δυσευρετη και δυσκολη απο πολλες πλευρες λογω μαστρο-μητσων και κυριως νομιμοτητας...Οποτε η εναλλακτικη του τουρμπο μου φαινεται αρκετα καλη ομως με κλειστο μοτερ, διοτι εαν ανοιχτει ξεφευγουμε σε κοστος κατα πολυ...Αν ανοιχτει ισως γινει σε επομενο σταδιο αφου εχει τουρμπιστει ηδη μαμα καμποσο καιρο, για να ξεφυγουμε και κατα πολυ σε αλογα βεβαια...
Εδω λοιπον θελω τη γνωμη σας και γενικα τις εμπειριες σας για το τι με συμφερει να κανω μακροχρονια και γενικα απο αποψη του τι τιμες παιζουν στην αγορα και τι θα αντιμετωπισω..
Ξερω απο πριν οτι με το τουρμπο γλυτωνω το να αλλαξω ολο το αμαξι απο αποψη ακρων, γεφυρων, κλπ κλπ και κραταω και την αναρτηση μου ...απλα αλλαζω τα φρενα και ενα μακρυτερο διαφορικο...ενω με το μ3 αλλαζει ολο το αμαξι...και επισης ενα αλλο μεγαλο θεμα της νομιμοτητας....εκει τι γινεται ? το τουρμπο θεωρειται παρανομο ? Δηλωνεται? Το μ3 δεν θα μπορω να το δηλωσω και το ξερω απο τωρα... Γενικα οτι συμβουλη εχει να μου δωσει καθενας σας θα την εκτιμησω πολυ...Υπόψην οτι το αμαξι θα το κρατησω για πολλα χρονια αν οχι για παντα και ας μεινει στο γκαραζ μου..δε θελω να παρω αλλο και ας ειναι ετοιμο...σας ευχαριστω.