Για σας παιδιά έχω πρόβλημα με τα χειριστήρια τιμονιού το αμάξι μου δεν είχε χειριστήρια και του έβαλα πως θα τα κάνω να δουλέψουν στο ραδιόφωνο
Για σας παιδιά έχω πρόβλημα με τα χειριστήρια τιμονιού το αμάξι μου δεν είχε χειριστήρια και του έβαλα πως θα τα κάνω να δουλέψουν στο ραδιόφωνο
Καλησπέρα,
Εάν υποθέσω ότι έχουν συνδεθεί στην "ταινία" του τιμονιού, τότε προφανώς δεν μιλάς για την εργοστασιακή πηγή.
Αν έχεις αλλάξει πηγη, εκτος του ότι θα πρέπει να το υποστηρίζει θα χρειαστείς και ειδικό ανταπτορα can.
Πες μας τι έχεις, και το πιάνουμε ξανά από εκει
Στάλθηκε από το Lenovo TB3-850M μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
BILL007 (06-06-18)
e46 1900cc έβαλα τα χειριστήρια και ούτε στο εργοστασιακό ραδιοσιντι δεν δούλευαν και τώρα θέλω να βάλω οθόνη και τουλάχιστον να δουλεύουν τα κουμπιά του ραδιο και είναι κανονικά συνδεμένο με την ταινια
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kostas_ke35 : 03-06-18 στις 23:36
Εισαι σιγουρος ότι όλα έχουν γίνει σωστά?
Αν το αυτοκίνητο δεν είχε πριν πλήκτρα, μπορεί να θέλει ΚΑΙ καλωδίωση εκτος της ταινίας που χρειάζεται για να κουμπωσεις την φύσα από το mfl
Δες το pdf
e46 - MFSW-Retrofit.pdf
Στάλθηκε από το Lenovo TB3-850M μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
https://cloud.tapatalk.com/s/5b14608...W-Retrofit.pdf
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη wheelman : 04-06-18 στις 00:41
ενδεχεται να χρειαζεσαι καλωδιωση οπως και προγραμματισμο..αν εχεις το μοτερ 1900 ειναι προ φεις λιφτ και απο οσο θυμαμαι δεν εχει το προγραμματισμο επανω
BILL007 (06-06-18)
Χρειάζεται 100% προγραμματισμό το αυτοκίνητο καθώς και χειροποίητη καλωδίωση (αν είναι Μ43). Γι'αυτό δεν παίζουν τα κουμπιά...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 06-06-18 στις 15:57
Καλησπέρα,
Το έκανα στο δικό μου (e46 316 2002 N40) με 100% επιτυχία.
Αγόρασα απο εξουσιοδοτημένο συνεργείο το kit της αναβάθμισης(καλοδιώση) με κόστος 22€.
Στο επισυναπτόμενο αρχείο θα βρεις τις οδηγίες για να το κάνεις.
Απ όσο γνωρίζω , υπάρχουν κάποια μοντέλα που δεν έχουν ηλεκρόγκαζο και για να λειτουργήσει ο αυτόματος πιλότος χρειάζονται ένα εγκεφαλάκι.
Το ραδιόφωνο θα πρέπει να δουλέψει κανονικά ότι μοντέλο και να έχεις.
BMW e46 316i N40 2002 facelift sedan
BILL007 (09-06-18)
Φωτογραφίες πριν και μετά
BMW e46 316i N40 2002 facelift sedan
BILL007 (09-06-18)
Ωραιο μπραβο,αλλαξε τελειως.ολα τα λεφτα ειναι η πηγη.τι και ποσο αν επιτρεπετε;
Ευχαριστώ παιδιά θα τα δω και θα σας πω αν έκανα δουλειά