Καλησπέρα,
Γνωρίζει κάποιος κάποιο καλό συνεργείο στην Αττική που να μπορεί να κάνει την παραπάνω διαδικασία σε f20 116d (και ιδανικά να την έχει ξανακάνει) ;
Καλησπέρα,
Γνωρίζει κάποιος κάποιο καλό συνεργείο στην Αττική που να μπορεί να κάνει την παραπάνω διαδικασία σε f20 116d (και ιδανικά να την έχει ξανακάνει) ;
Καλησπέρα, έγινε εχθές και η προγραμματισμένη αλλαγή αντιψυκτικου στο αμάξι μου, με το προβλεπόμενο γνήσιο BMW Anti-freeze (1.5L), χρησιμοποιώντας 3Χ1,5L και 1Χ4L απιονισμενο νερό.
B81229407454_1.jpg
VW Tiguan Allspace 2.0 BiTDi Stage 1 300HP DSG7 7seater
topmar (28-10-17)
Καλησπέρα topmar.
Ήθελα να ρωτήσω το κόστος εργασίας στο περίπου για τον καθαρισμό της εισαγωγής.
Καλησπέρα φίλε μου, ο μηχανικός μου πήρε 70€ για όλη την δουλειά και το αμάξι το πήγα το πρωί και το πήρα στο κλείσιμο αργά το απόγευμα.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
VW Tiguan Allspace 2.0 BiTDi Stage 1 300HP DSG7 7seater
BILL007 (07-11-17)
Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!
topmar (08-11-17)
καλημερα,αντιψυκτικο καθε ποτε κανουμε αλλαγη?
καθε τεσσερα χρονια αλλαγη και καθε δυο χρονια ελεγχος της συστασης του ψυκτικου υγρου λεει η bmw
στην αντιπροσωπεια που ρωτησα μου ειπαν οτι αυτοι μετρανε καθε φορα που παω για ενα σερβις και οτι αν εχει σωστη θερμοκρασια δεν χρειαζεται αλλαγη.εχω κλεισει 5 χρονια τωρα με το ιδιο γιαυτο τους ρωτησα,βεβαια αυτα που λεει η μαμα για τα υγρα της και τα διαστηματα μου φαινονται εξωφρενικα γιαυτο ρωταω.δλδ. αν καθε φορα που παω ειναι σωστη θερμοκρασια και ας κλεισουν 10 χρονια δεν θα τα αλλαξω ποτε? παραλογο μου φιανεται.