BILL007 (28-04-17)
[QUOTE=wheelman;583103]Κε Γιώργο είναι interpolated
Και εγώ την παλιά xiaomi εχω, αλλά δεν λεω ότι είναι 2Κ, 1080 τραβάει
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk[/QUOTE
Και όμως, κάνεις λάθος, είναι progressive.
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
Επίσης με stick usb3.0 και στην tv που είναι 4κ, παίζει αλοιφή. Αν θες να το δεις κάπως καλύτερα μπες στο youtube μέσω firefox ρύθμιση στα 2160p και πλήρης οθόνη.
Προς Θεού, δεν την συγκρίνω ούτε κατά διάνοια με gopro, αλλά για τα 39ε της δεν κοροιδεύουν καθόλου και επιπλέον με το XDV και το WIFI που διαθέτει, την χειρίζομαι μέσα απ την οθόνη του κινητού.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gant : 22-04-17 στις 17:30
BILL007 (28-04-17)
με 15 φορές κάτω την τιμή της γκο προ, νομίζω τζάμπα το συζητάμε.
πολύ ωραία καμερούλα για τα λεφτά της και για να κάνεις την πλάκα σου.
sympether with chiefτης
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gant : 02-05-17 στις 10:22
Δεν την εχω δουλεψει την συγκεκριμενη. Φαινεται καλο vfm.
Απο προσωπικη εμπηρια με 1 του πλαισιου, 2 xiaomi, 1 go pro3 και μια της ele, αποφασισα να μν δωσω 40-50$ που υπολογιζα και να παω στα περιπου 100$ για να πιασω χαρ/κα go pro μαζι με καλο support που κατ εμε ειναι περαν της καμερας, κατι που αξιζει τα εξτρα $$.
Το support ειναι τρομερο. Μεσα σε 3 μηνες ηδη 3 φορες που μπηκα στο site τους, ειχαν βγαλει update που πραγματικα εκαναν ολα το software καλυτερο τη καθε φορα!!
Για το θεμα ποιοτητας κατασκευης και παρελκομενων ο Ηλιας την εχει δει και μπορει να επιβεβαιωσει.
Το ονομα αυτης "Thieye T5e"
για 39€ ειναι αστερι! εγω εχω 2 gopro (νομιζα ειχα χασει την 3 black και πηρα και μια hero +). ta binteo της gopro εχουν πιο καλη ροη αλλα σε καμια περιπτωση δε δικαιολογειται η τοσο μεγαλη διαφορα στην τιμη τους!
Μη τα συζητας αδερφε...