Από ομορφιά τα σπάει. Τώρα τι λένε εξωτερικό η τεστς δεν τα εμπιστεύομαι. Αν δεν ακούσεις λόγια από δικό σου άνθρωπο δεν βγάζεις συμπέρασμα
Continental ContiSportContact 5
Dunlop SP SportMaxx RT
Michelin Pilot Sport 3 PS3
Από ομορφιά τα σπάει. Τώρα τι λένε εξωτερικό η τεστς δεν τα εμπιστεύομαι. Αν δεν ακούσεις λόγια από δικό σου άνθρωπο δεν βγάζεις συμπέρασμα
εχει αντικατασταθει απο το 003 το οποιο δεν εχει την ιδια χαραξη
Μαλλον για Pirelli Scorpion STR με βλέπω τελικά
Detailing Madness
Λόγω του ότι είναι δοκιμασμένα & πρώτης τοποθέτησης λάστιχα από BMW!
Από τα Conti UHP δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος.
Σαν επιλογή κοιτούσα τα Dunlop QuattroMax.
Τα Bridgestone Dueler τα απέκλεισα λόγω του ότι είναι πολύ σκληρα.
Βασικά κοιταξα λάστιχα για αποκλειστική χρήση SUV/SAV 90/10
Detailing Madness
Eleni (13-04-17)
Νομίζω ότι τα str είναι 80/20. Γιατί δεν κοιτάς τα verde (έχει και all season). Κι εγώ στο Χ3 μου είχα τα conti uhp τα οποία δεν με τρέλαναν . Τα άλλαξα πριν 10 μήνες και λόγω ότι είπα να βάλω τελείως ασφάλτινο μ επεισε ο λαστιχάς που πήγα για τα νέα Dunlop sport max rt2. Μαλακό και παρά πολύ ήσυχο λάστιχο αλλά μου γλιστράει σχετικά εύκολα. Αν τελικά θελεις και για off road δε κοιτάς και το Michelin latitude cross το οποίο το φοράνε πολλα SUV. Επίσης μου αρέσει σα πέλμα το νέο conti lx2 το οποίο είναι πρώτη τοποθέτηση στο πεζω 3008
Sent from my iPhone using Tapatalk
Καταρχάς φοράω 18άρες 235/50/18.
Τα str μου τα ανέφερε για 90/10.
Ασφάλτινο δεν πρόκειται να βάλω σε SUV.
Conti δεν βάζω μετά την πίκρα του UHP μιας κ δεν είναι δοκιμασμένο.
Τα verde θα τα ψάξω λίγο...
Ποια η διαφορά verde από verde all season?
Detailing Madness
Το απλό είναι θερινό ενώ το all season θεωρητικά κάνει για όλες τις εποχές (δηλ. μέτριο παντού)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Μαλακο ησυχο και να μην γλιατραει σε run flat για x1 225 50 17?κινηση σε ασφαλτο σχεδον παντα!