Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
tolis251 (18-08-16)
Υπαρχει περιπτωση το ballast (τα ballast μου τα εχει δωσει θειος μου ηλεκτρολογος αλλα δν θυμαται αν ειναι canbus και δεν γραφουν και τιποτα πανω τ εχω δοκιμασει και στα προβολακια με canceler και δουλευαν σωστα) να ειναι canbus και επειδη εχω βαλει τα canceler να μ κανει αυτη την δουλεια?
εχεις βαλει μπαλαστ και canceler ? κανε μια δοκιμη με διαφορετικα μπαλαστ και το βλέπουμε. το πιθανοτερο να είναι από αυτά. ειδικα αν είναι παλια μαλλον θα εχουν ένα θεματακι κανε μια δοκιμη και χωρις τα canceler να δεις αν δουλευουν.δεν υπαρχει πρόβλημα απλα θα βγαζει ενδειξη καμμενης λαμπας. στα προβολακια δεν εχεις πρόβλημα και χωρις canceler,δεν κανει ελεγχο στα προβολακια το αυτοκινητο για να βγαζει καμμενη λαμπα.
Κανενα πρηξιμο για αυτο ειμαστε εδω και γραφουμε
Κανε τις δκιμες που σου πε ο gyiama και πες μας τελικα τι εφταιγε !!!
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
BILL007 (18-08-16)
όπως ειπα πιο πανω το canceler είναι για να μη βγαζει καμμενη λαμπα και να μη κανει διαφορα χαζα οταν το αυτοκινητο βρισκεται σε κατασταση ''ηρεμιας'' (θα φλασαριζαν οι λαμπες στιγμιαία όταν θα ηταν σβηστο το αυτοκινητο). Δεν γινεται να μην αναβουν οι λαμπες χωρις αυτά και ειδικα στα προβολακια! μηπως αυτό που λες δεν είναι canceler και είναι κατι άλλο? στην τελικη για να καταλάβεις,το canceler δεν είναι τπτ το φοβερο. μια αντισταση φορτιου είναι η οποια απλα ανεβαζει την καταναλωση σε ολοκληρο το συστημα ώστε να μη βγαζει σφαλμα το canbus. αυτό δεν επηρεάζει το αν αναψει η όχι η λαμπα
Τα Canceller που εχει βαλει ειναι με πυκνωτη ετσι ωστε να κραταει φορτιο στα ακρα του και να μην κανει το flickering την ωρα του τεστ στην εκκινιση οπως ειπε και @giyama !! Αν εχει σκασει ο πυκνωτης ή τελος παντων ειναι ελλατωματικα ισως να προκαλουν και αυτα το ολο θεμα !
Βγαλε τα εντελως και δοκιμασε τα το σφαλμα ας αναψει δε σε νοιαζει
Εφοσον ειναι ολα οκ μετα θα προτεινα να παρεις ενα σετακι καινουριο ballast canbus να ηρεμησεις
tolis251 (18-08-16)
Εγώ απορώ γιατί να του διαβάζει μετά το γύρισμα του διακόπτη ότι έχει καμμένη
λάμπα.Το σφάλμα το διαβάζει πάντα, άσχετα αν έχεις ανναμένα φώτα.Εγώ
πιστεύω κάτι φταίει στην συνδεσμολογία λάμπες-ballast-cancellers.