Τελικα Αρη το προβλημα λυθηκε ή...ακομα;
Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!
aristent (11-06-16)
Ακόμα, του ξανά άναψε στο δρόμο την Κυριακή που πηγαίναμε στην πανελλήνια.
Το ίδιο πρόβλημα είχε και ο πεθερός μου και το έλυσε ένας μάστορας από Αθήνα, με την τοποθέτηση 2 δαχτυλιδιών μεταξύ 4ης και 5ης. Από τότε δεν του παρουσιάστηκε ξανά, τουλάχιστον μέχρι τώρα.
Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70L μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
...δυστυχως, οχι δεν λυθηκε.....
Ως προσωρινη λυση,ειχα βρει το "κολπο" να αλλαζω χειροκινητα ταχυτητες στα ταξιδια,αφου μονο τοτε παρουσιαζεται το προβλημα,....αλλα ειδικα η 5η,αμα δεν προσεξω το "φορτιο" των στροφων.....παει κατευθειαν σε safe mode.........εχει τυχει, εδω και 4χρονια σχεδον, να κανω ταξιδι με αυτον τον τροπο, χωρις καμμια βλαβη.....
Τελος παντων, με πρωτη ευκαιρια (κυριως "οικονομικη".....) θα ασχοληθω ξανα με το θεμα.....
Νικο,αυτο που του ειπαν του πεθερου σου για δαχτυλιδια,μπορει να μην ειναι συγκεκριμενα για την 4η-5η ταχυτητα,αλλα καποια πλαστικα που ειναι αναμεσα απο το σασμαν με το μεκατρονικ(υδραυλικος εγκεφαλος)....μπορει και οχι,δεν ξερω....αλλα σιγουρα θα εχουν σχεση με την υδραυλικη πιεση και οχι με τα δισκακια.....θα το δουμε ομως οταν ειμαι ετοιμος και θα μιλησω με τον ανθρωπο που μου ειπες.