Καλημέρα σε όλη την παρέα,
Μια χρήσιμη σελίδα που βρήκα στο ιντερνετ, έχει τα περισσότερα μοντέλα BMW, ανταλλακτικά - αξεσουάρ με εικόνες και part numbers.
https://gr.bmwfans.info/parts-catalog/
Καλημέρα σε όλη την παρέα,
Μια χρήσιμη σελίδα που βρήκα στο ιντερνετ, έχει τα περισσότερα μοντέλα BMW, ανταλλακτικά - αξεσουάρ με εικόνες και part numbers.
https://gr.bmwfans.info/parts-catalog/
Πληκτρολόγησε και τον αριθμό πλαισίου σου εκεί που λέει BMW VIN.
BILL007 (29-05-16)
Οι τιμες ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα?Γιατι βλεπω αντλια λαδιου για E60 M54 με 239 ευρω.Εκτος κι αν ειναι ιμιτασιον.
Δεν έχω ιδέα, με μια γρήγορη ματιά που έριξα για το 36αρι σε κάποια οι τιμές είναι πάνω κάτω αυτές...
Οι τιμες ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα απλα δεν ειναι Ελλάδας.
Όπως και το site μετάφραση στα ελληνικά ειναι
dafidack (29-05-16), Dimimav (29-05-16), VasilisG85 (29-05-16)
Μια αντλια ΟΕΜ εδω στο Ελλαντα εχει κανα χιλιαρικο πανω-κατω.Αν υπολογισουμε την τιμη που μας δινει το site μαζι με τον ΦΠΑ βγαινει καμια 300αρα.Κερδος 700 ευρω. Ειναι ομως γνησια?
Αποκλείεται να εχει τέτοια απόκλιση στο λέω με βεβαιότητα.Πηρες τηλ
αντιπροσωπεία με αριθμό πλαισίου και πήρες τέτοια απόκλιση στην τιμη;
Χονδρικά θα σου πω απόκλιση απο τις τιμές του site κάπου 30 με 50% πανω.
Και στο λέω γιατι βλέπω ποσο γραφει μέσα και ποσο τα έχω πληρώσει εγω τελική τιμη
dafidack (29-05-16)
Επειδή πρόσφατα άλλαξα ανταλλακτικό σε αντιπροσωπεία, έριξα μια ματιά στον κατάλογο αυτό και ιδού η διαφορά:
Ανταλλακτικό: Pressure reguutf8g valve
Κωδικός: 13 53 7 801 992
Τιμή καταλόγου: 172,36¤
Τιμή αντιπροσωπείας: 265¤ (με ΦΠΑ και κέρδος φυσικά).
Οπότε χοντρικά, υπολογίστε +50% για τις ελληνικές τιμές αντιπροσωπείας (24% ΦΠΑ + το κέρδος τους).
Sent from my Xiaomi Redmi Note 2
VW Tiguan Allspace 2.0 BiTDi Stage 1 300HP DSG7 7seater
Με δυο εμπορους ανταλλακτικων που μιλησα μου ειπαν οτι εχει κοντα στο χιλιαρικο.Το ιδιο και συμφορουμιτης που γνωριζει πολυ καλα το αντικειμενο...
Αλλα εστω και 50% διαφορα να εχει μιλαμε για 300 ευρω πανω...δεν τα λες και λιγα!