Τα getrag δεν τα γνωρίζω. Η πρώτη ήταν όντως κάτω, αλλά αυτά μου είχαν πει ότι ήταν τα zf σασμάν. Επίσης όταν έψαχνα για να τα αλλάξω σαν zf τα ζητούσα!!
Το σασμαν των Μ3 Ε30 ηταν οντως το Getrag 265/5 με την 1η κατω....Σε γενικες γραμμες ειναι ανθεκτικο σασμαν στην ροπη αλλα αδυναμο στα συγχρονιζε του σε κακη χρηση.....Υπηρχαν και ZF με την 1η κατω,κυριως σε Opel και Cosworth....Τα ZF με την 1η μπροστα,των Ε36-46-39 κτλ,ειναι σαφως ανθεκτικοτερα απο τα Ε30 σασμαν....
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
BILL007 (22-04-16), Panagiotise46 (22-04-16)
Όσο ζεις μαθαίνεις.... πάντως εγώ σαν zf για M3E30 τα ζητούσα. Βασικά εκτός και από τη χρήση ήταν και θέμα κατάστασης.... όταν πήρα το αυτοκίνητο, τα ρουλεμάν του πρώτου σασμάν ήταν αρπαγμένα και ακουοντουσαν. Εγώ το αποτελειώσα.... Αλλάζω ένα δεύτερο το οποιο το είχα βρει φθηνα και κράτησε κάνα τρίμηνο... το τελευταίο το έψαξα πολύ,το πήρα σε άριστη κατάσταση και αυτό όντως κράτησε. Μέχρι και που το έδωσα δεν είχα αντιμετωπίσει άλλο πρόβλημα με σασμάν.... τώρα από αυτά που διαβάζω μάλλον getrag ήταν και όχι zf...