Καλησπερα ,,θελω να μου πειτε αν ξερετε τι πιεση βαζω στα λαστιχα μου..ειναι 18αρες οι ζαντες,,,,διαστασεισ πισω 255-35-18,,για μπροστα δεν θυμαμαι....
Καλησπερα ,,θελω να μου πειτε αν ξερετε τι πιεση βαζω στα λαστιχα μου..ειναι 18αρες οι ζαντες,,,,διαστασεισ πισω 255-35-18,,για μπροστα δεν θυμαμαι....
Κοιτα λογικα τα μπροστα πρεπει να ειναι 225/40/18 !!! εγω τα δουλευα σε Ε36 με 29 μπροστα και 31 πισω !! λογικα και στο Ζ3 ετσι θα δουλευουν!!!
εγω βαζω 34 μπροστα και 35 πισω...ειναι πολυ?????
Ε εισαι στα max...δεδομενο οτι το Ζ δεν ειναι το πιο βαρυ αυτοκινητο στον κοσμο, αλλα ουτε φορτωνεται ιδιαιτερα (δεν ειναι τετραθεσιο, ουτε εχει τεραστιο χωρο αποσκευων!)
Για μεσα στην πολυ σου ειπα μπορεις να παιζεις 29-30 εμπρος και 32-33 πισω!
Δοκίμασε και πες μου..
Αλλα να σου πουν τα αλλα Ζ τι βαζουν...Βαγγελη 1? Βαγγελη 2?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη m-power_01 : 25-05-10 στις 15:56
νομιζω οτι τα αλλα Ζ εχουν διαφορετικο βαρος (3λιτρο+κομπρεσσορας συν το στησιμο) αλλα κ διαφορετικη δυναμη....
δεν θα χα μετρο συγκρισης τα Ζετακια τα συγκεκριμενα.....
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!
εγω με 225/40 18 βαζω 36 πισω και 34 μπροστα συμφωνα με τις υποδειξεις του λαστιχα μου
Οταν ανοιγεις την πορτα του οδηγου στο μερος που πιανει η κλειδαρια στο σασι του αυτοκινητου εχει ενα ταμπελακι που γραφει για καθε διασταση ελαστικου τι πιεση πρεπει να εχει...Νομιζω πως ειναι οι πιο σωστες