Ευχαριστω πολυ Χρηστο !
Να σαι καλα φιλε!
Ωραια φωτογραφια
Ευχαριστω πολυ Χρηστο !
Να σαι καλα φιλε!
Ωραια φωτογραφια
Παιδιά μετά απο 2 χρονια περίπου επανέρχομαι να ζητήσω βοήθεια για το πρόβλημα που μου εχει παρουσιαστεί 3 φορές απο τότε που μιλάγαμε . Την πρώτη φορά ξεκούμπωσε το κολάρο , μου είπαν πρόβλημα με την μικρή τουρμπίνα όποτε επισκευάστηκε οκ. Τη δεύτερη δεν θυμάμαι πάλι ξεκούμπωσε το κολάρο νομίζω φτιάχτηκε και μετά από 4 μήνες φτάσαμε στο τώρα όπου πάλι ξεκουμπωθηκε το κολάρο , επισκευάστηκαν πολύ καλά σωλήνες κλπ και μετά 1 μέρες έσκασε το ψυγείο intercooler. Ο Μαστορας λέει θελουμε αλουμινένιο ψυγείο με επίσης αλουμινένιες σωλήνες και θα λυθεί . Θα εκτιμούσα μία άποψη των ειδικών και καθώς επίσης πού μπορω να βρω τέτοιο ψυγείο !!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
jtetoros (08-04-16)
Ξεχασα να επισημάνω οτι είμαι diesel και η πίεση που ανεβάζει ειναι 1,5 bar. Έτσι δουλεύω κοντά 2 χρονια
Κάνει Bill007 αυτό και για diesel ??
Ή και κάτι τέτοιο...
https://wagner-tuning.3dcartstores.c...1029_p_65.html
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stef : 08-04-16 στις 13:20
Detailing Madness
Τα Wagner θεωρούνται από τα καλύτερα, όχι μόνο στα BMW αλλά και στο group vag.
Σε λογκαρισματα που έχουμε κάνει σε μοτέρ με πιεσμενα turbo είχαν και την καλύτερη απόδοση με το μικρότερο δέλτα στην διάφορα θερμοκρασίας και αργότερο heat soak. Αυτά σε group vag αλλά να υποθέσω ότι κάτι αντίστοιχο θα ισχύει και σε άλλα μοντέλα.
Δεν είναι φθηνά αλλά στα IC ότι πληρώνεις παίρνεις. Και δεν κάνει μόνο το μέγεθος την διαφορα αλλά κυρίως η κατασκευή της κυψέλης
Το παρήγγειλα μόλις απο τη wagner , ευχαριστω πολύ παιδιά !!!!!!!
jtetoros (08-04-16)
jtetoros (08-04-16)