Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Ήρθε ο καιρός να αλλαχτούν οι πλαϊνές ταπετσαρίες μιας και είχαν κρεμάσει και ήταν χάλια. Με απασχολούσε πολύ καιρό τώρα, αλλά οι τιμές που μου είπαν διάφοροι ταπετσέρηδες ήταν κατα τη γνώμη μου εξωγήινες.. Έφταναν μέχρι και τα 300 ευρώ (ναι καλά είδατε, 300 ευρώ). Η χαμηλότερη ήταν στα 150 ευρώ. Αποφάσισα να το επιχειρήσω μόνος μου και ιδού το αποτέλεσμα. Κόστος 25 ευρώ, 3 καφέδες και 1 καπνός old holborn. To παραθέτω μήπως και βοηθήσει κανένα από τα μέλη του forum που θέλει να κάνει κάτι παρόμοιο..
Ιδού λοιπόν η αρχική τους κατάσταση
1.1.jpg
1.jpg
Ξεκίνησα με τις πίσω, οι οποίες ομολογώ ήταν πιο εύκολες από όσο περίμενα..
2.jpg
Ροδέλες ασφαλείας, τις αφαιρείς και βγαίνει ο πολυεστέρας..
3.jpg
Τρίψιμο καλό,
4.jpg
5.jpg
βενζινόκολλα και πέρασμα το καινούριο ύφασμα
5.1.jpg
Το αποτέλεσμα κάπως έτσι..
6.jpg
7.jpg
8.1.jpg
8.2.jpg
8.jpg
Κι εκεί που λέω οτι θα έχω ένα ήσυχο απόγευμα, περνάω στις μπροστινές..
9.1.jpg
9.jpg
Καλά βλέπετε, οι ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ είχανε τον πολυεστέρα κολλημένο. Το βρισίδι πήγε σύννεφο. 1 ώρα και κάτι ψιλά για να μπορέσω να το ξεκολλήσω χωρίς να κάνω μεγάλη ζημιά. Πού να ήξερε ο σχεδιαστής οτι κάποιος θα τον έβριζε τόσο 20 χρόνια μετά... χαχα..
Το αποτέλεσμα κάπως έτσι...
55.jpg
Ίσως δεν είναι και το πιο επαγγελματικό που θα μπορούσε να γίνει, ίσως έχει μερικές μικρές ατέλειες, δεν είμαι ταπετσέρης άλλωστε, αλλά σίγουρα έγινε μια καλή δουλειά και το κόστος ήταν το ελάχιστο δυνατό...
Θα ανεβάσω περισσότερες φωτογραφίες όταν τα περάσω στο αυτοκίνητο, καθώς δεν μου απέμεινε κουράγιο να κάνω κάτι περισσότερο σήμερα....