Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 36

Θέμα: [E46] φρενα Μ3

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Λοιπον..
    Μπροστα οι δισκοι μου εχουν νυχι.. βγαζουν ομως μια αλλαγη τακακια ακομη αποτι μου ειπε ο μαστορας..
    Αλλαξα υγρα και σωληνακια υψηλης και το φρεναρισμα ειναι πολυ καλυτερο και αρκετο για τη χρηση και το τροπο που οδηγαω το Μ3.
    Οντως βγαζουν ενα βουητο καποιες φορες.
    Πισω ηθελα τακακια εβαλα textar και ειμαι επισης ευχαριστημενος..
    Μπροστα δεν ξερω τι φοραω, αλλα πολυ βρωμα ρε παιδι μου.. Μετα απο λιγα χλμ οι μπροστα ζαντες εχουν μαυρισει, οι πισω ειναι πεντακαθαρες!!
    Οταν χρειαστουν αλλαγη να βαλω και μπροστα textar ή καποια αλλη μαρκα?
    Με ενδιαφερει το φρεναρισμα εννοειται σε πρωτη φαση και μετα φυσικα η βρωμα απο τα τακακια.. απλα ελεγα μηπως υπαρχει κατι που να συνδυαζει και τα 2..
    ΧΙΟΣ-CHIOS

2. The Following User Says Thank You to zaharias For This Useful Post:

Vassilis ///M (22-01-16)

Περιοχή
    ΙΩΑΝΝΙΝΑ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Φρένα Μ3!!!!

Σκέτη κοροιδεία!!!!!

Το ποδήλατο έχει καλύτερα...

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ακόμα και τα μαμά φρένα με σωληνάκια και καλά τακάκια είναι υπεραρκετά για το 99% των περιπτώσεων, ακόμα και για πίστα...Τώρα θα πει κανείς γιατί να θέλει σωληνάκια τακάκια εξ αρχής? Ε οκ αυτό είναι ένα θέμα...
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Vassilis ///M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φρένα Μ3!!!!

Σκέτη κοροιδεία!!!!!

Το ποδήλατο έχει καλύτερα...
    Ρε μια χαρα ειναι με σωληνακια υψηλης.. εγω δεν το περιμενα.. Δεν ξερω τι λες εσυ ή πως οδηγας.. για μενα ειναι αρκετα..

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο pilot Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ακόμα και τα μαμά φρένα με σωληνάκια και καλά τακάκια είναι υπεραρκετά για το 99% των περιπτώσεων, ακόμα και για πίστα...Τώρα θα πει κανείς γιατί να θέλει σωληνάκια τακάκια εξ αρχής? Ε οκ αυτό είναι ένα θέμα...
    Οταν ερθει η ωρα για δισκους με βλεπω για βασεις δαγκανας CSL μπροστα ή αν κατσει κανενα μεταχειρο 4/6πιστονο..

Η βρωμα με απασχολει τωρα, απο φρενο ειμαι ΟΚ προς το παρον..

Να βαλω και μπροστα textar ή κατι αλλο..??
    ΧΙΟΣ-CHIOS

6. The Following User Says Thank You to zaharias For This Useful Post:

pilot (22-01-16)

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Καλά είναι τα textar..φίλε ο Κώστας CSL φρένα έχει και με σωληνάκια και τακάκια EBC κίτρινα(ωραίο τακάκι) δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα στην πίστα!
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

8. The Following 3 Users Say Thank You to pilot For This Useful Post:

nikos valvetronic (24-01-16), vagmag (24-01-16), zaharias (22-01-16)

Περιοχή
    ΙΩΑΝΝΙΝΑ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο zaharias Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε μια χαρα ειναι με σωληνακια υψηλης.. εγω δεν το περιμενα.. Δεν ξερω τι λες εσυ ή πως οδηγας.. για μενα ειναι αρκετα..
    Θες να μου πεις δλδ ότι αυτό που κράζουμε τόσα χρόνια και έχει χιλιοειπωθεί ξαφνικά σου φαίνεται υπεραρκετό???

Οκ πάω πάσο...

Galfer και textar που έχω δοκιμάσει κι εγώ προσωπικά είναι κορυφή σε θέμα μαυρίλας και επιδόσεων σε συνάρτηση με τη θερμοκρασία...

10. The Following User Says Thank You to Vassilis ///M For This Useful Post:

zaharias (23-01-16)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο zaharias Εμφάνιση μηνυμάτων

Η βρωμα με απασχολει τωρα, απο φρενο ειμαι ΟΚ προς το παρον..

Να βαλω και μπροστα textar ή κατι αλλο..??
    Ζαχαρια ο ''δρομος'' ειναι μονοδρομος .... https://akebonobrakes.com/ Αυτα εχω , πολυ καλο φρενο , φιλικα προς τους δισκους και σχεδον μηδενικη μαυριλα ! Το μονο κακο οτι πρεπει να τα παρεις απο Αμερικη ... Εγω τα ειχα παρει απο εδω https://www.ecstuning.com/
    bbs rules ....

12. The Following User Says Thank You to georggge46 For This Useful Post:

zaharias (23-01-16)

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Vassilis ///M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θες να μου πεις δλδ ότι αυτό που κράζουμε τόσα χρόνια και έχει χιλιοειπωθεί ξαφνικά σου φαίνεται υπεραρκετό???

Οκ πάω πάσο...

Galfer και textar που έχω δοκιμάσει κι εγώ προσωπικά είναι κορυφή σε θέμα μαυρίλας και επιδόσεων σε συνάρτηση με τη θερμοκρασία...
    Δεν αμφισβητώ τη γνωμη κανενός Μπιλ..
    Άποψη μου ειναι αυτη..
    Επειδη οδήγησα το Μ3 500+χλμ με μαμα φρένα και μετα άλλαξα υγρά, σωληνάκια υψηλής (και μετα τακάκια πισω με textar) ειδα αρκετή διαφορα.
    Άλλοι σιγουρα οδηγάνε πιο επιθετικά απο εμενα ή γουστάρουν να βλέπουν δισκοπλακες και δαγκάνες να γεμίζουν τη ζάντα.. Αυτα ειναι τι γουστάρει ο καθένας.
    Φυσικα δεν θα πω οχι σε ενα 4 πιστονο όπως ξανά ειπα ή 6 πιστονο άμα κατσει η φάση και ειναι σε καλη τιμη.. Αλλιώς θα πάω σε απλή λύση αναβάθμισης με βάσεις δαγκάνας CSL μπροστα με 345 δίσκο και textar τακάκια και πιστευω ότι θα ειμαι οκ..
    Ευχαριστω για τις πληροφορίες.
    ΧΙΟΣ-CHIOS

14. The Following User Says Thank You to zaharias For This Useful Post:

Vassilis ///M (23-01-16)

Rides
    1

Προεπιλογή

Απο τη στιγμη που η δαγκανα εχει δυναμη να ακινητοποιησει τον τροχο και να βαλει μπροστα το abs τα φρενα εχουν ικανοποιητικη δυναμη.
    Αν τους λειπει κατι αυτο ειναι αντοχη που εχει πλεον να κανει με τα υλικα και οχι με τα μεγεθη.
    Οσο για τα μεγεθη ομως... Οι μονοπιστονες δαγκανες ειναι πλευστες.
    Σε πρωτη φαση δουλευουν σαν ακινητες διπιστονες.
    Εκτος αυτου, δεν εχει νοημα να αυξανεις τον αριθμο των εμβολων αν δεν αυξανεται συνολικα η επιφανει που πατα στο τακακι.
    Εδω θα πρεπει να σημειωσουμε οτι δυο πιστονια με αθροιστικη διαμετρο ιση με ενος μεγαλυτερου εχουν πολλη μικροτερη επιφανεια(η επιφανεια του κυκλου ειναι συναρτηση του τετραγωνου της διαμετρου και το (2d)^2=4d^2 για το μονοπιστονο ενω 2d^2 για τα δυο μικρα ισης συνολικης διαμετρου. Ουτε λιγο ουτε πολυ το μονοπιστονο θα ασκησει διπλασια δυναμη απο δυα μικρα που το καθενα εχει τη μιση διαμετρο του. Και αν και σταθερη μια τετραπιστονη μπορει ευκολει να ηττηθει απο μια πλευστη μονοπιστονη.).
    Σαφως και ενα πανακριβο πολυπιστονο κιτ θα προσφερει(οχι πολλα ομως αν εχει σωστα υλικα το μονοποστονο) αλλα αν κανεις δεν το ψαξει και παρει ενα τυχαιο επωνυμο μπορει να βρεθει με πολυ χειροτερα φρενα.

Τα φρενα του Μ3 υπερεπαρκουν για το βαρος της καροτσας. Αν χρειαζονται κατι ειναι ενα σκληρο τακακι.
    Φυσικα πολλα μπορει κανεις να κανει. Κυριως ομως για τη χαρα του μπαξιματος και οχι για την ουσια του φρεναρισματος.

16. The Following 8 Users Say Thank You to ghost-rider For This Useful Post:

alexm (23-01-16), dark knight (25-01-16), diosak (23-01-16), JiMk86 (23-01-16), nikos valvetronic (24-01-16), pilot (23-01-16), vagmag (24-01-16), zaharias (23-01-16)

Περιοχή
    ΙΩΑΝΝΙΝΑ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ghost-rider Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απο τη στιγμη που η δαγκανα εχει δυναμη να ακινητοποιησει τον τροχο και να βαλει μπροστα το abs τα φρενα εχουν ικανοποιητικη δυναμη.
    Αν τους λειπει κατι αυτο ειναι αντοχη που εχει πλεον να κανει με τα υλικα και οχι με τα μεγεθη.
    Οσο για τα μεγεθη ομως... Οι μονοπιστονες δαγκανες ειναι πλευστες.
    Σε πρωτη φαση δουλευουν σαν ακινητες διπιστονες.
    Εκτος αυτου, δεν εχει νοημα να αυξανεις τον αριθμο των εμβολων αν δεν αυξανεται συνολικα η επιφανει που πατα στο τακακι.
    Εδω θα πρεπει να σημειωσουμε οτι δυο πιστονια με αθροιστικη διαμετρο ιση με ενος μεγαλυτερου εχουν πολλη μικροτερη επιφανεια(η επιφανεια του κυκλου ειναι συναρτηση του τετραγωνου της διαμετρου και το (2d)^2=4d^2 για το μονοπιστονο ενω 2d^2 για τα δυο μικρα ισης συνολικης διαμετρου. Ουτε λιγο ουτε πολυ το μονοπιστονο θα ασκησει διπλασια δυναμη απο δυα μικρα που το καθενα εχει τη μιση διαμετρο του. Και αν και σταθερη μια τετραπιστονη μπορει ευκολει να ηττηθει απο μια πλευστη μονοπιστονη.).
    Σαφως και ενα πανακριβο πολυπιστονο κιτ θα προσφερει(οχι πολλα ομως αν εχει σωστα υλικα το μονοποστονο) αλλα αν κανεις δεν το ψαξει και παρει ενα τυχαιο επωνυμο μπορει να βρεθει με πολυ χειροτερα φρενα.

Τα φρενα του Μ3 υπερεπαρκουν για το βαρος της καροτσας. Αν χρειαζονται κατι ειναι ενα σκληρο τακακι.
    Φυσικα πολλα μπορει κανεις να κανει. Κυριως ομως για τη χαρα του μπαξιματος και οχι για την ουσια του φρεναρισματος.
    Η δύναμη που ασκείται και στις δύο περιπτώσεις είτε μονοπίστονη δαγκάνα είτε πολυπίστονη είναι η ίδια...απλά κατανέμετε ισόποσα στην δεύτερη περίπτωση...

Όλα αυτά με ίδια επιφάνεια τριβής...

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP