Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 14 από 14

Θέμα: E46 Περί ελαστικών ο λόγος…

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο JiMk86 Εμφάνιση μηνυμάτων

Ένα χρόνο δειάρκεια ζωής σε ελαστικό premium το θεωρώ απαράδεκτο...

Θέλω κάτι που να τρώγεται και να μην ξεραίνεται...

Με έβαλε σε σκέψεις ο AlexM Με τα Yoko...
    Το bridgestone ειναι για 2 χρονια.
    Μετα αντε γεια. Αλλου πατας και αλλου βρισκεσαι.
    Το continental ειναι απο την πρωτη μερα σε γκριπ, οπως ειναι το pirelli στο χρονο (χωρις υπερβολες). Επίσης η παστα του πεφτει ευκολα και ενεκα που γλιστραει κ ολας στο χρονο θα θες λαστιχα επειδη θα εχεις μεινει με σλικ...

Τα μισελεν εχουν ενα κλικ λιγοτερο γκριπ απο τα bridgestone.
    Γενικα η προσφυση τους ειναι καλη.
    Το αρνητικο τους σε σχεση με τα pirelli και τα bridgestone ειναι οτι δεν προειδοποιουν καθολου για το οριο προσφυσης.
    Περνας κατευθειαν στο γλιστριμα χωρις ηχους, σφυριγματα κλπ κλπ.
    Αθορυβα εντελως.
    Αν τη διαδρομη την ξερεις δεν υπαρχει θεμα. Απλα πλεον γινεται δυσκολο να κινηθεις γρηγορα σε αγνωστη.
    Αυτο ειναι κατι που με ενοχλησε απο την αρχη και συνεχιζει να με ενοχλει.
    Απο εκει και περα εχουν μονο πλεονεκτηματα.
    Ειναι το μονο λαστιχο που εχω κρατησει 3 χρονια πανω στο αυτοκινητο.
    Εχω γκριπ.
    Εχουν χρειαστει 2 ζυγοσταθμισεις.
    Τελικιαζω και δεν εχω το παραμικρο τρεμουλο(γιατι ολα τα αλλα ειτε νωριτερα ειτε αργοτερα τα αρχιζαν τα νουμερακια τους. Και βαραγα καθε μηνα ζυγοσταθμιση).
    Κανω τις παντες μου κανονικα και δεν εχω το αγχος μετα απο καθε βολτα μην εχω μεινει με τις ζαντες (cοnti φαση).
    Αισιως περασα τα 65.000 χλμ με ενα σετ ps3.
    Ενταξει πλεον η παστα εχει πεσει και υποφερει απο υδρολισθήσεις, αλλα σε ολες τις αλλες συνθηκες εχω το λαστιχο που ειχα την πρωτη μερα που τα εβαλα επανω.
    Αυτο σε αλλη εταιρεια δεν το εχω βρει.

Yoko δεν εχω δοκιμασει.
    Εχω οδηγησει ενα 46αρι που φορουσε νομιζω καποιο τετοιο σχιστοματικο(η yokohama η toyo ειχε) και ηταν πολυ ωραιο σε γκριπ.
    Αλλα αν δε το φας στη μαπα το ελαστικο στο χρονο και αν δε γραψεις χλμ δε βγαινει ακρη.

2. The Following 8 Users Say Thank You to ghost-rider For This Useful Post:

alexm (07-11-15), diosak (07-11-15), JiMk86 (07-11-15), Konstantinos E60 (07-11-15), nikos valvetronic (11-11-15), Vassilis ///M (07-11-15), wheelman (07-11-15), zaharias (07-11-15)

Rides
    1

Προεπιλογή

Σορυ ρε νομιζα γενικα θελεις αποψεις ελαστικων
    quattro ist fur sissies

Περιοχή
    χαιδαρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexm Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αλλαξα ελαστικα στο compact πριν απο 3 μηνες περιπου.
    Μισελεν-κοντι 225/40/18 σχεδον ιδια τιμη, κοντα στο 500ευρω.
    Δωσε ενα 50 παραπανω μου ειπε ο λαστιχας και βαλε τα ADVAN Sport V105 και δεν θα το μετανιωσεις, τρωγονται λιγο ποιο γρηγορα αλλα θα εχεις γκριπ μεχρι την τελευταια στιγμη που θα τα πεταξεις, σε αντιθεση με τα αλλα ελαστικα που μετα τον ενα χρονο λειτουργιας το πελμα (ανεξαρτητου φθορας) αρχιζει να ξεραινεται.
    Παιζει να ειναιι το καλυτερο ελαστικο που εχω βαλει ποτε... οι μεχρι τωρα εντυπωσεις.

Υ.Γ: Δημητρη το 46αρι δεν ειναι δυνατο, ειναι ομως ο οδηγος του...
    Εσυ φίλε έχεις 3/4 από 46αρι είσαι ακωλος....δεν μετράει

5. The Following 2 Users Say Thank You to Bitz For This Useful Post:

alexm (07-11-15), Konstantinos E60 (07-11-15)

Rides
    0

Προεπιλογή

εχοντας δοκιμασει ολες τις μαρκες προτεινω goodyear.σε αντιθεση με τα αλλα δεν με εχουν προδωσει ποτε και τα κραταω 3 χρονια.βεβαια ολα αυτα εχοντας υποψη τροπο οδηγησης,συνδυασμο αυτοκινητου με λαστιχο κ.λπ..δεν ειναι ουτε ολοι το ιδιο ,ουτε ολα τα αυτοκινητα τα ιδια.dunlop ειναι λαστιχα επιδοσεων που σημαινει στον χρονο ειναι τελειωμενα.το λεω γιατι αναφερθηκαν απο καποιον κααι γιατι παροτι ειναι στον ιδιο ομιλο με goodyear δεν εχουν καμμια σχεση.καττα αλλα οτι ειπε στην αναλυση του πιο πανω συμφωνω. να λαβουμε υποψιν βεβαια και την δικια μας ασφαλτο οπου τελειως ****** ελαστικα σαν τα μισελιν δεν κανουν.θελουμε μεττρια προς σκληρα αλλα να αντεχουν και στον χρονο.γιαυτο προτεινωω goodyear..
    γενικα οι τιμες εχουν πεσει αλλα το ιδιο και η ποιοτητα και κυριως η αντοχη των ελαστικων.σημεια των καιρων δλδ.

7. The Following User Says Thank You to dreamer For This Useful Post:

playmaker (08-11-15)

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP