Το bridgestone ειναι για 2 χρονια.
Μετα αντε γεια. Αλλου πατας και αλλου βρισκεσαι.
Το continental ειναι απο την πρωτη μερα σε γκριπ, οπως ειναι το pirelli στο χρονο (χωρις υπερβολες). Επίσης η παστα του πεφτει ευκολα και ενεκα που γλιστραει κ ολας στο χρονο θα θες λαστιχα επειδη θα εχεις μεινει με σλικ...
Τα μισελεν εχουν ενα κλικ λιγοτερο γκριπ απο τα bridgestone.
Γενικα η προσφυση τους ειναι καλη.
Το αρνητικο τους σε σχεση με τα pirelli και τα bridgestone ειναι οτι δεν προειδοποιουν καθολου για το οριο προσφυσης.
Περνας κατευθειαν στο γλιστριμα χωρις ηχους, σφυριγματα κλπ κλπ.
Αθορυβα εντελως.
Αν τη διαδρομη την ξερεις δεν υπαρχει θεμα. Απλα πλεον γινεται δυσκολο να κινηθεις γρηγορα σε αγνωστη.
Αυτο ειναι κατι που με ενοχλησε απο την αρχη και συνεχιζει να με ενοχλει.
Απο εκει και περα εχουν μονο πλεονεκτηματα.
Ειναι το μονο λαστιχο που εχω κρατησει 3 χρονια πανω στο αυτοκινητο.
Εχω γκριπ.
Εχουν χρειαστει 2 ζυγοσταθμισεις.
Τελικιαζω και δεν εχω το παραμικρο τρεμουλο(γιατι ολα τα αλλα ειτε νωριτερα ειτε αργοτερα τα αρχιζαν τα νουμερακια τους. Και βαραγα καθε μηνα ζυγοσταθμιση).
Κανω τις παντες μου κανονικα και δεν εχω το αγχος μετα απο καθε βολτα μην εχω μεινει με τις ζαντες (cοnti φαση).
Αισιως περασα τα 65.000 χλμ με ενα σετ ps3.
Ενταξει πλεον η παστα εχει πεσει και υποφερει απο υδρολισθήσεις, αλλα σε ολες τις αλλες συνθηκες εχω το λαστιχο που ειχα την πρωτη μερα που τα εβαλα επανω.
Αυτο σε αλλη εταιρεια δεν το εχω βρει.
Yoko δεν εχω δοκιμασει.
Εχω οδηγησει ενα 46αρι που φορουσε νομιζω καποιο τετοιο σχιστοματικο(η yokohama η toyo ειχε) και ηταν πολυ ωραιο σε γκριπ.
Αλλα αν δε το φας στη μαπα το ελαστικο στο χρονο και αν δε γραψεις χλμ δε βγαινει ακρη.