Σωστή φαίνεται, αλλά εγώ προσωπικά δεν την έχω δοκιμάσει στην πράξη. Dermatis Πάρη εσυ έτσι το έχεις καλωδιώσει?
Σωστή φαίνεται, αλλά εγώ προσωπικά δεν την έχω δοκιμάσει στην πράξη. Dermatis Πάρη εσυ έτσι το έχεις καλωδιώσει?
Υπαρχουν 3 ουσιαστικα πιθανες συνδεσμολογιες !
1) κατευθειαν ρευμα απο θεση στη ασφαλειοθηκη οπου με το που γυρισει το κλειδι δινει ρευμα οποτε λειτουργουν ως day light με γυρισμα του κλειδιου
2) με η χωρις ρελε απο τα φωτα θεσης οποτε θα αναβουν οταν γυρναμε το διακοπτη στα φωτα θεσης
3) Με ρελε "διπλο" ( αν και δε λεγεται ετσι) παιρνουμε ρευμα απο μπαταρια και εχουμε ως οπλισμα του ρελε τα φωτα θεσης και τον εσωτερικο φωτισμο ετσι τα ανγελ ακολουθουν το εσωτερικο φωτισμο και βεβαια αναβουν οταν αναψουν τα φωτα θεσης !
Εγω εκανα την συνδεσμολογια 3!
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
BILL007 (06-08-15)
πσσστ, Dermatis γατακι....
Εμενα τοτε στο 36ρι ειχαν και fade in οταν αφοπλιζε ο συναγερμος και fade οut οταν οπλιζε......
υγ:αν τωρα ρωτησεις απο που πηρα ρευμα 1 θα σου πω. 3 ασφαλεις εκαψα τοτε και 4-5 φορες βαρεσε ο συναγερμος μονος του μεχρι να το σεταρω καλα.!!!
diosak (07-08-15)
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
Dermatis χρωστάς....fade in/out!!!
Στάλθηκε απο το Stealth mobile μου.
Έμεινε στην Κίνα!! χαχαχα :-)
Στάλθηκε απο το Stealth mobile μου.