Τονυ θες να τον βγαλεις αχρηστο?
Τονυ θες να τον βγαλεις αχρηστο?
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Bazil Van Sinner (11-05-15)
Αντωνη αν δεν εσπασε πιαστον απο εκει που ξεκουμπωσε τραβα τον να τσακισει πριν ερθουν για φωτογραφιες
σταλθηκε απο τον χειριστη σχοινοσυρμου!!!!!!
Κριμα στα καλα καθουμενα να τρεχεις για απροσεξια αλλου!!!
...ακομη και να μην εσπασε εξωτερικα ο προφυλακτηρας,οι βασεις στηριξης μπορει να ανοιξαν-εσπασαν,δεν εισαι υποχρεωμενος να δεχτεις "κολλα"!!!
.....ασε που για την ηθικη σου και μονο αποζημιωση, βαλε εναν Μ-Πακ και πληρωσε(αν εχει)καποια χρηματικη διαφορα!!!
ευχομαι να γινουν ολα οπως ηταν πριν και ακομη καλυτερα!!!
A8hnaios (11-05-15), BILL007 (11-05-15), sierra (11-05-15), Vassilis ///M (11-05-15)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
aristent (11-05-15), BILL007 (11-05-15), Leonidas_E39 (11-05-15), sierra (11-05-15)
A8hnaios (11-05-15), sierra (11-05-15), Vassilis ///M (11-05-15)
Ελα ρε..Μικρο το κακο,ευτυχως..
Δεν ισιωνεις τιποτα,δεν κολας τιποτα...
Αλαξετα ολα οσα εχουν ζημια...Βαλε μεταχειρω πραγματα και δεν θα σου κοψουν ουτε ενα ευρωδραχμο..
Αν το πας σε φανοποιο δικο τους.
Ζητα να δεις το αμαξισου λυμενο μηπως εχει κατι εσωτερικο και στο κανουν γαργαρα..Που δεν νομιζω να εχει..
Συνηθως οι Κρητικοι ειναι ξηγες και ντομπροι..
Μακαρι να ειχα παθει το ιδιο...
A8hnaios (11-05-15)
Περαστικα Αντωνη!
Μικρο το κακο !
Ετσι εβαλα και εγω m pack
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
nikos valvetronic (12-05-15), tasos.kamv (12-05-15)
Το χειρότερο είναι ότι έπεσες στην Ιντερσαλονικα.
Σε παρόμοιο περιστατικό που μου είχε συμβεί το είχα πάει σε δικό μου μάστορα (όχι αντιπροσωπεία) και μετά ενώ το τιμολόγιο ήταν 500 ευρώ μου έδιναν 250 αποζημίωση που φυσικά δεν τα δέχτηκα . Πάλι καλά ο άνθρωπος που με είχε χτυπήσει και είχε αφήσει σημείωμα τους έτρεξε και πήρα μετά από πολύ καιρό την αποζημίωση που έπρεπε. Εννοείται πως άλλαξε και ασφαλιστή.
Η συγκεκριμένη εταιρεία δυστυχώς δεν έχει μπέσα και επειδή δεν ήταν το πρώτο περιστατικό που είχα μαζί τους απλά προσοχή. Το φτηνό δεν σημαίνει συνήθως και καλό.
μη στεναχωριεσαι,επελεξε εσυ συνεργειο,καλα σου λεει κανε και έναν ελεγχο στο μπροστινο συστημα