Αρχικό μήνυμα απο
Βασιλης
m_power_lunatic..Το ξερω φιλε μου, αλπα δεν γουσταρω τα αυτοκινητα που τρωνε γερη στουκα...
Σημερα τελειωσα με το νεο βολαν(μεταχειρισμενο) εβαλα δισκο πλατω ρουλεμαν, τσιμουχες στροφαλου και σασμαν,ρουλεμαν βολαν και καινουργια κατω αντλια.Μπηκε ο κινητηρας,αλαξα και τις βασεις του μαζι με του σασμαν
αλαξα και το κομπλερ του ανεμιστηρα..
Εσφιξα ολες τις βιδες στο τιμονι,εκανα και ελενχο στα πισω ψαλιδια,ειδα και την αριστερη ζαντα στραβια και μου φτιαχτηκε η διαθεση..
Το κατεβασα απο το ανεβατωριο,περασα την καλωδιωση του κινητηρα στη θεσητης,δινω ρευμα γυρναω διακοπτη να βαλω μπρος και δεν δουλευε η αντλια..Μετα θυνηθηκα οτι ο φανοποιος εβαλε το χερι του εκει που δεν επρεπε.
Εβγαλε και του βραχυκυκλωσε το καλωδιο που δινει ρευμα στους εγκεφαλους.. Εψαξα να βρω την ασφαλεια,δεν την βρηκα και το παρατησα..
Το ειπα σε φιλο μου ηλεκτρολογο,μου ειπε να παμε να το φτιαξει αλλα ειμαι κοματια,,αυριο η συνεχεια..
Βασιλη ολοι μας το ατρακαριστο θελουμε και ψαχνουμε αλλα μερικες φορες η δουλεια που εχει ενα αυτοκινητο πανω του και η προσοχη που του εχει δοθει ειναι τοσο μεγαλη που δεν αξιζει να το παρατησει καποιος.
Αυτα που ανακατασκευαζονται τοτε με τοσα σαπια τί να πουνε τοτε???
Ατρακαριστα,ολοισια και με αλλαγμενα πατωματα,θολους κτλ.Ποια η διαφορα νομιζεις,λεπτομερειες.
Δεν λεμε να στραβωσει το πατωμα κα να γινε σαν λουκανικο αλλα οταν ενα αμαξι κινειται στην Αθηνα με τοσα αυτοκινητα ΚΑΤΙ θα γινει στατιστικα.
Θυμαμαι ο πατερας μιας φιλης μου πηρε αντι για λεφτα απο εναν εφοπλιστη που του χρωσταγε τα αντερα του απο μια δουλεια ενα PORSCHE 911-996 GT2 ΓΝΗΣΙΟ.....ελληνικο.Το ειχα δει και εκανα να συνελθω 5 λεπτα,με roll cage εργοστασιακο,καθισματαρες απιστευτο.Ο ανθρωπος δεν ειχε ιδεα απο αυτοκινητα,ρωτησε στην PORSCHE ποσο κανει και το πηρε αφου εκλεινε η διαφορα και το πηρε.Μια μερα πινει κατι ουζακια Χαλκιδα και το στελνει στις στροφες στα βραχια και στραβωνει ολοκληρο λογω του cage.
Μοσχοπουληθηκε στο φτερο,φτιαχτηκε,δεν φαινεται κιχ και ζηταγανε πριν 2-3 χρονια τα αντερα τους ακουσα.Θελω να πω ακομα και αυτο που εγινε σαν λουκανικο-μιλαμε δεν εκλεινε τιποτα απο την στουκα οχι αστεια-φτιαχτηκε και πουληθηκε χωρια που δεν επαιρνες χαμπαρι την εκταση της ζημιας.
insane in the ///Midbrain