Σελίδα 16 από 23 ΠρώτηΠρώτη ... 61415161718 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 151 έως 160 από 221

Θέμα: E34 Πλαγιομετωπικη συγκρουση.

Rides
    1

Προεπιλογή

Μπράβο Βασίλη για τη δουλειά που έχεις κάνει.
    Δεν πρόλαβα να το γράψω, αλλά από την αρχή πίστευα ότι θα το έφτιαχνες.
    Το δέσιμο που θα έχεις με την κούκλα σου από εδώ και πέρα θα είναι ακόμα μεγαλύτερο!

Με την ασφαλιστική τί έχει γίνει μέχρι στιγμής?

2. The Following 2 Users Say Thank You to skaros For This Useful Post:

sheriff (14-03-15), Βασιλης (14-03-15)

Rides
    0

Προεπιλογή

Ο ινδος εξαφανιστηκε..Εκανα δηλωση μονος μου στην ασφαλιστικητου,με το αντιγραφο της τροχαιας..
    Μου προτειναν 1000ε και να το βγαλω ολικη..
    Τους ειπα βρειτε μου ενα αλλο ιδιο σε αυτην την κατασταση (ατρακαριστο)και εξοπλισμο με 1000ε.Δεν δεχτηκαν ,,ραντεβου στα δικαστηρια..

4. The Following 7 Users Say Thank You to Βασιλης For This Useful Post:

A8hnaios (14-03-15), Bazil Van Sinner (14-03-15), chrisgiapz3 (14-03-15), HLIAS - E36 (15-03-15), Leonidas_E39 (14-03-15), Vassilis ///M (15-03-15), wheelman (14-03-15)

Rides
    0

Προεπιλογή

Φίλε Βασίλη μπήκα σήμερα μετά από πολύ καιρό στο forum και διάβασα την ιστορία σου. Πραγματικά υποκλίνομαι στην πίστη και το πείσμα σου!

Έχω μια άσπρη 525 Ε34 και σε καταλαβαίνω πλήρως. Πάντως μιας και έκανες το ξήλωμα, κατά τη γνώμη μου πάντα, θα έπρεπε να αλλάξεις και μοτέρ, έστω σε Μ50 αν όχι κάτι παραπάνω.

Από το άσπρο Ε34 έχουν μείνει καθόλου μέρη; Αν ναι ενδιαφέρομαι. Δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει και καλύτερα να έχεις παρά να ψάχνεις μετά. Πες μου λοιπόν αν έχει περισσέψει τίποτα και πόσο κοστίζει;

Α, και μια τελευταία ερώτηση! Μετά το ατύχημα το αμάξι δούλευε κανονικά; Ρωτάω γιατί η Ε34 έχει το παρατσούκλι πάντσερ!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη /vaggelis/ : 14-03-15 στις 21:05

6. The Following User Says Thank You to /vaggelis/ For This Useful Post:

Βασιλης (14-03-15)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο /vaggelis/ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φίλε Βασίλη μπήκα σήμερα μετά από πολύ καιρό στο forum και διάβασα την ιστορία σου. Πραγματικά υποκλίνομαι στην πίστη και το πείσμα σου!

Έχω μια άσπρη 525 Ε34 και σε καταλαβαίνω πλήρως. Πάντως μιας και έκανες το ξήλωμα, κατά τη γνώμη μου πάντα, θα έπρεπε να αλλάξεις και μοτέρ, έστω σε Μ50 αν όχι κάτι παραπάνω.

Από το άσπρο Ε34 έχουν μείνει καθόλου μέρη; Αν ναι ενδιαφέρομαι. Δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει και καλύτερα να έχεις παρά να ψάχνεις μετά. Πες μου λοιπόν αν έχει περισσέψει τίποτα και πόσο κοστίζει;

Α, και μια τελευταία ερώτηση! Μετά το ατύχημα το αμάξι δούλευε κανονικά; Ρωτάω γιατί η Ε34 έχει το παρατσούκλι πάντσερ!
    Δεν πουλαω /vaggelis/ αν χρειαστεις κατι πες μου να σου το χαρισω..

Την αποφαση να το φτιαξω, την πηρα γιατι οτι 34αρι ειδα ηταν βανδαλισμενο..
    Επισης βοηθησε και η παροτρυνση φιλων μου,και των μελων του φορουμ.

Μια χαρα δουλευε,γιατι εχει αυτο το παρατσουκλι?
    Παντως το ντατσουν το διελυσε.. Εγω βγηκα αλωβητος ενω οι επιβατες του ντατσουν με κατι σπασιματακια..

Ευχαριστω για τα καλα σου λογια..

8. The Following 5 Users Say Thank You to Βασιλης For This Useful Post:

A8hnaios (14-03-15), BILL007 (15-03-15), nikos valvetronic (15-03-15), Ptboul (15-03-15), Vassilis ///M (15-03-15)

Rides
    0

Προεπιλογή

Το ηλεκτρολογικο θεμα λυθηκε ..Ενα βροχερο βραδυ..χαρη στον φιλο μου,που τον πηρα σηκωτο οταν εφτιαχνε μοναδα επικοινωνιας και καμενη οθονη σε e91.

Διαγνωση..Χωρις ταση κεντρικη γραμη παροχης εγκεφαλων κινητηρα και μοναδας abs..

Ζημια..Καμενη ασφαλεια μεσα στο καλωδιο που δινει ρευμα στον εγκεφαλο..
    Ευτυχως που ο Γιαννης ηξερε που ηταν..

Καθως ειπε..Μαζι μου εχεις δει απειρες καλωδιωσεις..
    Μπορεις να καταλαβεις την διαφορα στην ποιοτητα κατασκευης?
    Γιαυτο δεν εχουν παρουσιασει ποτε προβλημα αυτα εδω..
    Αν ηταν ολα ετσι φτιαχμενα,θα τα ειχαμε κλεισει τα μαγαζια..
    Φιλε καλα κανεις και το φτιαχνεις..

Οι φωτο των τελευταιων ημερων που σας χρωσταω..

Ειναι απο την τοποθετηση κινητηρα,μονταρισμα τιμονιου

Επισκευη και τοποθετηση καλωδιωσης..
    Η καλωδιωση ντυθηκε με καινουργια υφασματινη μονωτικη..

Καθως και της αλαγης υγρων φρενων και τιμονιου..
    Attached Images Attached Images

10. The Following 14 Users Say Thank You to Βασιλης For This Useful Post:

A8hnaios (14-03-15), bakalos (04-05-15), Bazil Van Sinner (14-03-15), BILL007 (15-03-15), chrisgiapz3 (14-03-15), giannis z3 (15-03-15), isou (15-03-15), katsaraios (24-03-15), nikos valvetronic (15-03-15), Panos 316T (14-03-15), Ptboul (15-03-15), Vasilis M3 (23-03-15), Vassilis ///M (15-03-15), wheelman (14-03-15)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Το καπάκι του θερμοστάτη είναι πλαστικό;

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Προεπιλογή

Μπραβο Βασιλη! το κανεις καινουργιο...

keep Walking!!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

13. The Following User Says Thank You to A8hnaios For This Useful Post:

Βασιλης (14-03-15)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Βασιλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν πουλαω /vaggelis/ αν χρειαστεις κατι πες μου να σου το χαρισω..

Την αποφαση να το φτιαξω, την πηρα γιατι οτι 34αρι ειδα ηταν βανδαλισμενο..
    Επισης βοηθησε και η παροτρυνση φιλων μου,και των μελων του φορουμ.

Μια χαρα δουλευε,γιατι εχει αυτο το παρατσουκλι?
    Παντως το ντατσουν το διελυσε.. Εγω βγηκα αλωβητος ενω οι επιβατες του ντατσουν με κατι σπασιματακια..

Ευχαριστω για τα καλα σου λογια..
    Το παρατσούκλι μάλλον του βγήκε με τα χρόνια και με παρόμοιες εμπειρίες σαν τη δική σου από την οποία το άλλο αμάξι παθαίνει πάντα μεγαλύτερη ζημιά, εκτός βέβαια αν πέσεις πάνω σε κανένα άλλο 34άρι ή ακόμα χειρότερα σε 32άρι!

Πριν επτά χρόνια ήμουν στο φανάρι και έρχεται και κοπανάει πίσω μου ένα Atos. Δε μπορώ να πώ κουνήθηκα για τα καλά μάλλον επειδή δεν πατούσα φρένο αλλά το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Το Atos μπροστά έγινε αγνώριστο ενώ εμένα έσπασε μόνο ο προφυλακτήρας και στράβωσε λίγο το πορτμπαγκάζ. Βέβαια εγώ έχω και τρέιλερ για το σκάφος και πίσω υπάρχει πάντα κοτσαδόρος με διπλή εξτρά κοιλοδοκό στο εσωτερικό του προφυλακτήρα. Αυτό βέβαια δεν άρεσε και τόσο στην ασφάλεια του άλλου αλλά αφού η υπαιτιότητα ήταν δική του μου πλήρωσε κανονικά τη ζημιά.

15. The Following 5 Users Say Thank You to /vaggelis/ For This Useful Post:

A8hnaios (14-03-15), BILL007 (15-03-15), Ptboul (15-03-15), Vassilis ///M (15-03-15), Βασιλης (14-03-15)

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Βασιλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    m_power_lunatic..Το ξερω φιλε μου, αλπα δεν γουσταρω τα αυτοκινητα που τρωνε γερη στουκα...
    Σημερα τελειωσα με το νεο βολαν(μεταχειρισμενο) εβαλα δισκο πλατω ρουλεμαν, τσιμουχες στροφαλου και σασμαν,ρουλεμαν βολαν και καινουργια κατω αντλια.Μπηκε ο κινητηρας,αλαξα και τις βασεις του μαζι με του σασμαν
    αλαξα και το κομπλερ του ανεμιστηρα..
    Εσφιξα ολες τις βιδες στο τιμονι,εκανα και ελενχο στα πισω ψαλιδια,ειδα και την αριστερη ζαντα στραβια και μου φτιαχτηκε η διαθεση..
    Το κατεβασα απο το ανεβατωριο,περασα την καλωδιωση του κινητηρα στη θεσητης,δινω ρευμα γυρναω διακοπτη να βαλω μπρος και δεν δουλευε η αντλια..Μετα θυνηθηκα οτι ο φανοποιος εβαλε το χερι του εκει που δεν επρεπε.
    Εβγαλε και του βραχυκυκλωσε το καλωδιο που δινει ρευμα στους εγκεφαλους.. Εψαξα να βρω την ασφαλεια,δεν την βρηκα και το παρατησα..
    Το ειπα σε φιλο μου ηλεκτρολογο,μου ειπε να παμε να το φτιαξει αλλα ειμαι κοματια,,αυριο η συνεχεια..
    Βασιλη ολοι μας το ατρακαριστο θελουμε και ψαχνουμε αλλα μερικες φορες η δουλεια που εχει ενα αυτοκινητο πανω του και η προσοχη που του εχει δοθει ειναι τοσο μεγαλη που δεν αξιζει να το παρατησει καποιος.

Αυτα που ανακατασκευαζονται τοτε με τοσα σαπια τί να πουνε τοτε???

Ατρακαριστα,ολοισια και με αλλαγμενα πατωματα,θολους κτλ.Ποια η διαφορα νομιζεις,λεπτομερειες.

Δεν λεμε να στραβωσει το πατωμα κα να γινε σαν λουκανικο αλλα οταν ενα αμαξι κινειται στην Αθηνα με τοσα αυτοκινητα ΚΑΤΙ θα γινει στατιστικα.

Θυμαμαι ο πατερας μιας φιλης μου πηρε αντι για λεφτα απο εναν εφοπλιστη που του χρωσταγε τα αντερα του απο μια δουλεια ενα PORSCHE 911-996 GT2 ΓΝΗΣΙΟ.....ελληνικο.Το ειχα δει και εκανα να συνελθω 5 λεπτα,με roll cage εργοστασιακο,καθισματαρες απιστευτο.Ο ανθρωπος δεν ειχε ιδεα απο αυτοκινητα,ρωτησε στην PORSCHE ποσο κανει και το πηρε αφου εκλεινε η διαφορα και το πηρε.Μια μερα πινει κατι ουζακια Χαλκιδα και το στελνει στις στροφες στα βραχια και στραβωνει ολοκληρο λογω του cage.

Μοσχοπουληθηκε στο φτερο,φτιαχτηκε,δεν φαινεται κιχ και ζηταγανε πριν 2-3 χρονια τα αντερα τους ακουσα.Θελω να πω ακομα και αυτο που εγινε σαν λουκανικο-μιλαμε δεν εκλεινε τιποτα απο την στουκα οχι αστεια-φτιαχτηκε και πουληθηκε χωρια που δεν επαιρνες χαμπαρι την εκταση της ζημιας.
    insane in the ///Midbrain

17. The Following 4 Users Say Thank You to m_power_lunatic For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (16-03-15), chrisgiapz3 (15-03-15), Ptboul (16-03-15), Βασιλης (15-03-15)

Rides
    0

Προεπιλογή

Eιχαμε εξελιξεις,καθως ξαναμπηκε στην καλιμπρα.
    Ειχα μεταξονιο αριστερα 274,7 και δεξια 276,1..
    Απο ψαλιδι και κοντρα ψαλιδιου ημουν ενταξει..
    Δεν ειχα αλαξει την γεφυρα κοντρας ψαλιδιων και μπροστινης βασης σασμαν
    Επειδη απο το 518 δεν ειχε τις βασεις του σασμαν..Εψαξα να βρω σαν την δικια μου,δεν βρηκα και της εκανα μια μετατροπουλα..
    Εκοψα τις βασεις απο του 520 και τις κολησα στου 518..
    Ολα αυτα την Πεμπτη το απογευμα..
    Το ξαναμετραμε και ηταν 275,7.Το μετρησαμε παντου.
    Μετρησαμε και χιαστες και βρισκουμε οτι η μουρη θελει λιγο κατω και λιγο εξω..
    Το ποσο δεν το ξεραμε,θα μας το εδειχνε το μεταξονιο..
    Δεν ειχα και συρμα..

Κυριακη πρωι και με καθαρο μυαλο θα εκανα αυτο που εχω στο μυαλο μου..

Τεχνικη που δεν την εμαθα στην ΣΕΛΕΤΕ αλλα απο εναν γεροντακο ευθυγραμισα που μας βλεπει απο ψηλα..

Βγαζω τροχους το τετραγωνιζω με συρμα ψιλο,παραλιλιζω εμπρος με πισω τροχους(παλιος τροπος ευθυγραμμισης,γινεται και με σπαγκο) βρισκω το σφαλμα στο κεντρο των μουαγιε,βαζω σημαδι στο συρμα,και ξεκιναμε το τραβηγμα.Το που και πως θα τραβηχτει για να ερθει δεν το ηξερα..
    Απο κει και περα ξαναεκανα τον βοηθο

Βαζουμε τον ενα καραγκιοζη κοντρα στον θολο και με τον αλον τραβαγαμε απο μπροστα και προς τα κατω.
    Οταν ηρθε 2mm μπροστα χαλαρωνουμε,και πηγε 275,9..
    Ξανατραβηγμα 4mm ποιο μπροστα,χαλαρωνουμε και πηγε 276,1..
    Μετα χαλαρωνει τον καραγκιοζη απο τον θολο και το τραβα 2mm προς τα κατω..Ο λογος η ελαστικοτητα που θα παρει οταν πατησει στους τροχους..

19. The Following 11 Users Say Thank You to Βασιλης For This Useful Post:

A8hnaios (24-03-15), Bazil Van Sinner (23-03-15), BILL007 (25-03-15), isou (23-03-15), katsaraios (24-03-15), Lambros46 (24-03-15), nikos valvetronic (23-03-15), Panos 316T (23-03-15), Ptboul (24-03-15), Vassilis ///M (23-03-15), wheelman (23-03-15)

Σελίδα 16 από 23 ΠρώτηΠρώτη ... 61415161718 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP