Ofset 35
Ofset 35
Η διάσταση που λέει το εργοστάσιο είναι
225/40/18 μπροστά ET 34
255/35/18 πίσω ET 37
Πρέπει να στα χει κάνει χάλια ο λαστιχάς σου
Detailing Madness
Πάντως και αλλού που ρώτησα για αυτές τις ζάντες βγαίναν μόνο σε αυτή τη διάσταση και όλοι μου είπαν ότι μπαίνουν κανονικά στο αυτοκίνητο..κριμα αν είναι από αυτό γιατί μου αρέσουν..αύριο θα έχω νέα παιδιά κ ελπίζω ευχάριστα.
Για 225 κ πίσω το σωστό οφσετ θα ήταν κ πίσω 34.
Έχεις 35.
Μικρή διαφορά. Δεν προέρχεται από αυτό.
Πριν τι αυτοκίνητο είχες?
καμια σχεση η διασταση με το προβλημα που εχεις.και εγω εχω 225/40/18 εμπρος με 255/35/18 πισω με 8αρα ζαντα μπροστα και 8μισαρα πισω.με ταχυτητα στα 220 δεν καταλαβαινω τπτ ισα ισα το νιωθω βεντουζα στο δρομο κατι αλλο φταιει.σινεμπλοκ ειναι οκ?μηπως καποια στραβια ζαντα?μηπως κακη ευθυγραμμιση?υποθετικα τα γραφω ολα αυτα ισως ο πιο αρμοδιος εδω μεσα να σου απαντησει σε αυτο να ειναι καποιος που αυτη ειναι η δουλεια του
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ART1 : 19-01-15 στις 00:32
Οι ζάντες κ τα λάστιχα είναι καινούρια..ζυγοσταθμιση κ ευθυγραμμιση γίνανε μόλις..για τα υπόλοιπα δεν ξέρω. .αύριο που θα το πάω για έλεγχο ελπίζω να έχω απαντήσεις..σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον
Το τιμόνι όπως σου είπανε όσο ανεβάζεις χιλιόμετρα βαραίνει, τώρα για τα άλλα σίγουρα το σωστό είναι 225-255 αλλά το ότι ταιριάζει η ζάντα σου δε σημαίνει ότι αυτή είναι και η σωστή.
Άποψή μου τσέκαρε πάλι τα ελαστικά που φοράς.
Για συνεμπλοκ θα μιλήσουμε όταν με το καλό φτάσεις τις 300000 χιλιόμετρα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tokiko : 19-01-15 στις 00:54
Καλοταξιδο..
1) Ελενχος σε μπαλακια, ακρομπαρα,ρουλεμαν τροχων και βασεις ψαλιδιων
Οι συνεχομενες διορθωσεις ειναι απο κενα στα σημεια που ανεφερα..
Υποψιν ενα φαγωμενο ρουρεμαν στα bmw δυσκολα ακουγεται.Ενω τα συμπτωματα του ειναι τρεμουλο σε καποια χλμ.και ταλαντωσεις..
Επισης,,τρεμουλο στο φρενο σαν να εχεις στραβια δισκοπλακα.
2) Ελενχος τα αμορτισερ σε αμορτισερομετρο 2 και 3 φορες..
Αν ειναι τα αμορτισερ τελειωμενα θα εχεις πλευσεις και ταλαντωσεις.
Το τιμονι ειναι λογικο να σφιγγει στα πολλα χλμ. (ετσι ειναι τα ηλεκτρουδραυλικα) και οχι να κολλαει
..
Μην σε ανχωνει η πισω κινηση..Εχεις καλυτερο.. Ελενχο, ευσταθεια, κρατημα και αισθηση στο τιμονι απο οτι τα μπροστοκινητα..
Vassilis ///M (19-01-15)
Εκεί είναι το παράξενο. .ότι όλοι μου λέγαν πως τώρα με το πίσω κινητο θα νιώσεις αμαξι αλλά ακόμα δεν μπορώ να το πω! Ελπίζω να το βρω κ να τελειώνω!