Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του φόρουμ και καλώς σας βρήκα! Πρόσφατα νέος κάτοχος μίας sexy e92 2.0 δηλώνω ενθουσιασμενος με τη μπέμπα αλλά κ προβληματισμένος. .το αυτοκίνητο είναι μεταχειρησμενο και με το που το πήρα πήγε στην bmw τρικαλιωτης στην θεσνικη όπου έγιναν όλοι οι έλεγχοι, σερβις (λαδια-μπουζι) και προληπτικά μπεκ κ πολλαπλασιαστες μιας κ το αυτοκίνητο ήταν μέσα στην ανάκληση . Ακόμα της πέρασα κ ένα σετ 18αρες ρεπλίκα με φθηνό αλλά καλό από όσο έμαθα λάστιχακι. Το θέμα μου τώρα. .το αυτοκίνητο δεν το νιώθω πολύ σταθερό. .πολλές αναταράξεις χωρίς λόγο, σε ταχύτητες πάνω από 120 χρειάζεται συνεχόμενες διορθώσεις στο τιμονι και στα πολλά 180+σε ανοιχτές καμπές μου δίνει την εντύπωση να βαραινει το τιμόνι (σαν να κολλάει για μενα) σε βαθμό να με τρομάζει. .στην αντιπροσωπια τους το είπα και μου είπαν ότι το αυτοκίνητο δεν έχει κάτι. .πίσωκινητό δεν ξανά είχα αλλά η αίσθηση του σε αρκετά χλμ δε μου πολύ αρέσει. .είναι φυσιολογικό ρέ παιδιά ή να το ψάξω κ αλλού?? Θετική έκπληξη η πολύ χαμηλή του κατανάλωση