αυτο το ακουσα και απο αλλους ...οταν λες νεα μοντελλα ,απο ποια μοντελλα και μετα της bmw αναφερεσαι?και τι διαφορα εχει το σταρτ-στοπ στα παλια μοντελλα?- Ποοοοολύ εκνευριστικό start-stop, όπως άλλωστε σε όλα τα νέα μοντέλα.
αυτο το ακουσα και απο αλλους ...οταν λες νεα μοντελλα ,απο ποια μοντελλα και μετα της bmw αναφερεσαι?και τι διαφορα εχει το σταρτ-στοπ στα παλια μοντελλα?- Ποοοοολύ εκνευριστικό start-stop, όπως άλλωστε σε όλα τα νέα μοντέλα.
νομιζω οτι σιγουρα το αυτοκινητο αυτο θα εχει το κοινο του, αλλα μαλλον δεν θα εχει χαρακτηρα.
το mini s εχει περισσοτερο ενδιαφερον.
thanks παντος για τις πληροφοριες
bimmerm (20-01-13)
Τέλος πάντων είχα κι εγώ την ατυχή εμπειρία να έχω στην κατοχή μου ένα Mini Cooper D Countryman ALL4 ως courtesy car όταν έδωσα τον Αλπίνο για επισκευή, πριν 6 μέρες.
Οι ανθρωποι για καλό μου το έδωσαν, μοντελο 2014 με 1800 μίλια, με 24ωρη οδική βοήθεια. Πού να φανταστούν....
Λεπτομέρειες εδώ!!!!
https://www.bmwfans.gr/forum/showthr...544#post492544
Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!
BILL007 (10-12-14)
ετυχε να οδηγησω ενα .μου αρεσε η ψηλη θεση οδηγησης αλλα η βασικη εκδοση πολυ αργη.
BILL007 (10-12-14)