Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 7 από 7

Θέμα: Ζ3αξιζει;

Rides
    0

Προεπιλογή Ζ3αξιζει;

Καλησπερα,με λιγα λογια μου χαριζουν ζ3 του 97/200.000 χλμ ο ιδιοκτητης μου ανεφερε οτι χρειαζεται ρουλεμαν 2 μπροστα αλλαγη κ οτι πέρνει λιγα νερα απο τα πλαγια της οροφης...τι προτεινεται να μπω στο κοπο η δν αξιζει ουτε κ για χαρισμα;ευχαριστω

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Πόσα cc είναι το αμάξι και αν μπορείς βάλε φωτογραφίες με όσο γίνεται λεπτομέρεια για να δούμε έστω κάποια ''χοντράδα''.

Το θέμα του, αν αξίζει ή όχι έχει να κάνει με πληθώρα παραμέτρων και μία σημαντική είναι: το χρειάζεσαι το αμάξι, αν έχεις ήδη ένα πχ, αντέχεις να συντηρείς άλλο ένα; ή το θέλεις να το επισκευάσεις κ να το πουλήσεις;
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

3. The Following User Says Thank You to Ptboul For This Useful Post:

BILL007 (05-12-14)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εμένα αν μου το χάριζαν, χωρίς άλλη υποχρέωση.... θα το έπαιρνα!!!!

5. The Following 6 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

BILL007 (05-12-14), deepBLUE (05-12-14), doctore (05-12-14), gant (05-12-14), Leonidas_E39 (06-12-14), Ptboul (06-12-14)

Rides
    0

Προεπιλογή

προφανως

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πάρτο και αν δε το θες το αγοράζουμε
    Έτσι και αλλιώς είτε θέλει πολύ χρήμα είτε όχι ακόμα και να το πάρεις χαμένος δε θα βγεις αφού μπορεις να το πουλήσεις .
    Και αλήθεια αν πραγματι θελήσεις να το δώσεις επειδή θέλω ένα για Πιστα το συζητάμε .
    Το μόνο που θέλω είναι να εχει καλό σασί .
    Τα περισσότερα Ζ μπάζουν νερά ,θα ανοίξεις τη κουκούλα θα αγοράζεις μια βαζελίνη που χρησιμοποιούν οι δύτες (δε θυμάμαι πως τη λένε ,τη πουλάνε σε καταστήματα με ναυτικά ειδη) και θα το περάσεις μια στρώση απ άκρη σε άκρη .
    Αλλιώς αλλάζεις τα Λαστιχα των τζαμιών που κοστίζουν και ίσως χωρίς αποτέλεσμα ,η άλλη λύση είναι hardtop .
    Όσο για τα ρουλεμάν δεν είναι τίποτα το σπουδαίο .
    Καλορίζικο .
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

8. The Following 7 Users Say Thank You to deepBLUE For This Useful Post:

A8hnaios (05-12-14), BILL007 (05-12-14), ninja2 (06-12-14), playmaker (06-12-14), Ptboul (06-12-14), wheelman (07-12-14), Χρίστος (05-12-14)

Περιοχή
    rhodes
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο deepBLUE Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πάρτο και αν δε το θες το αγοράζουμε
    Έτσι και αλλιώς είτε θέλει πολύ χρήμα είτε όχι ακόμα και να το πάρεις χαμένος δε θα βγεις αφού μπορεις να το πουλήσεις .
    Και αλήθεια αν πραγματι θελήσεις να το δώσεις επειδή θέλω ένα για Πιστα το συζητάμε .
    Το μόνο που θέλω είναι να εχει καλό σασί .
    Τα περισσότερα Ζ μπάζουν νερά ,θα ανοίξεις τη κουκούλα θα αγοράζεις μια βαζελίνη που χρησιμοποιούν οι δύτες (δε θυμάμαι πως τη λένε ,τη πουλάνε σε καταστήματα με ναυτικά ειδη) και θα το περάσεις μια στρώση απ άκρη σε άκρη .
    Αλλιώς αλλάζεις τα Λαστιχα των τζαμιών που κοστίζουν και ίσως χωρίς αποτέλεσμα ,η άλλη λύση είναι hardtop .
    Όσο για τα ρουλεμάν δεν είναι τίποτα το σπουδαίο .
    Καλορίζικο .
    deepBLUE δωσε ινφο και για μας!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 06-12-14 στις 17:34

Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Rides
    1

Προεπιλογή

Στους περισσότερους απο εμάς που "επενδύσαμε" χρήματα στα Ζ3, διαπιστώθηκε οτι μπάζουν νερά τα μυαλά μας, αυτό βέβαια το υποψιαζόμασταν, αυτό που δεν ξέραμε είναι οτι έχουμε φτάσει σε επίπεδα "υπερχείλισης" ...

Για να σοβαρευτούμε, ένα Ζ3 αξίζει να χαλάσεις χρήματα μόνο αν έχεις σκοπό να το κρατήσεις και να σου αρέσει πάρα πολύ.

11. The Following 6 Users Say Thank You to VanVIC For This Useful Post:

chrisgiapz3 (06-12-14), deepBLUE (07-12-14), mastro (21-12-14), prodigy7 (06-12-14), Ptboul (07-12-14), skaros (06-12-14)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP