Καλησπερα,με λιγα λογια μου χαριζουν ζ3 του 97/200.000 χλμ ο ιδιοκτητης μου ανεφερε οτι χρειαζεται ρουλεμαν 2 μπροστα αλλαγη κ οτι πέρνει λιγα νερα απο τα πλαγια της οροφης...τι προτεινεται να μπω στο κοπο η δν αξιζει ουτε κ για χαρισμα;ευχαριστω
Καλησπερα,με λιγα λογια μου χαριζουν ζ3 του 97/200.000 χλμ ο ιδιοκτητης μου ανεφερε οτι χρειαζεται ρουλεμαν 2 μπροστα αλλαγη κ οτι πέρνει λιγα νερα απο τα πλαγια της οροφης...τι προτεινεται να μπω στο κοπο η δν αξιζει ουτε κ για χαρισμα;ευχαριστω
Πόσα cc είναι το αμάξι και αν μπορείς βάλε φωτογραφίες με όσο γίνεται λεπτομέρεια για να δούμε έστω κάποια ''χοντράδα''.
Το θέμα του, αν αξίζει ή όχι έχει να κάνει με πληθώρα παραμέτρων και μία σημαντική είναι: το χρειάζεσαι το αμάξι, αν έχεις ήδη ένα πχ, αντέχεις να συντηρείς άλλο ένα; ή το θέλεις να το επισκευάσεις κ να το πουλήσεις;
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
BILL007 (05-12-14)
Εμένα αν μου το χάριζαν, χωρίς άλλη υποχρέωση.... θα το έπαιρνα!!!!
προφανως
Πάρτο και αν δε το θες το αγοράζουμε
Έτσι και αλλιώς είτε θέλει πολύ χρήμα είτε όχι ακόμα και να το πάρεις χαμένος δε θα βγεις αφού μπορεις να το πουλήσεις .
Και αλήθεια αν πραγματι θελήσεις να το δώσεις επειδή θέλω ένα για Πιστα το συζητάμε .
Το μόνο που θέλω είναι να εχει καλό σασί .
Τα περισσότερα Ζ μπάζουν νερά ,θα ανοίξεις τη κουκούλα θα αγοράζεις μια βαζελίνη που χρησιμοποιούν οι δύτες (δε θυμάμαι πως τη λένε ,τη πουλάνε σε καταστήματα με ναυτικά ειδη) και θα το περάσεις μια στρώση απ άκρη σε άκρη .
Αλλιώς αλλάζεις τα Λαστιχα των τζαμιών που κοστίζουν και ίσως χωρίς αποτέλεσμα ,η άλλη λύση είναι hardtop .
Όσο για τα ρουλεμάν δεν είναι τίποτα το σπουδαίο .
Καλορίζικο .
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
deepBLUE δωσε ινφο και για μας!!Τα περισσότερα Ζ μπάζουν νερά ,θα ανοίξεις τη κουκούλα θα αγοράζεις μια βαζελίνη που χρησιμοποιούν οι δύτες (δε θυμάμαι πως τη λένε ,τη πουλάνε σε καταστήματα με ναυτικά ειδη) και θα το περάσεις μια στρώση απ άκρη σε άκρη .
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 06-12-14 στις 17:34
Στους περισσότερους απο εμάς που "επενδύσαμε" χρήματα στα Ζ3, διαπιστώθηκε οτι μπάζουν νερά τα μυαλά μας, αυτό βέβαια το υποψιαζόμασταν, αυτό που δεν ξέραμε είναι οτι έχουμε φτάσει σε επίπεδα "υπερχείλισης" ...
Για να σοβαρευτούμε, ένα Ζ3 αξίζει να χαλάσεις χρήματα μόνο αν έχεις σκοπό να το κρατήσεις και να σου αρέσει πάρα πολύ.