Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 27 από 27

Θέμα: Αντικατάσταση MAF

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο shadowman14 Εμφάνιση μηνυμάτων
    επειδή και μένα με χ3 οταν ειναι κρυο μου τρεμει ο κινητήρας και πιο σπανια βεβαια και ζεστος στο δρομο μου κανει μικρες αρυθμίες, μου ειπαν απ το συνεργείο να αλλάξω maf. επειδή δεν τους έχω εμπιστοσύνη, εκτός από την απλούστατη αντικατάσταση του, ισχύει ότι θέλει και κατι σαν reset των παλιών δεδομένων για να αρχίσει να δουλευει σωστα με το νεο εξαρτημα???
    Ισχύει, για να το καταλάβει αμέσως η dme και να ξεκινήσουν κατευθείαν οι διορθώσεις - προσαρμογές! Και να μην το κάνεις, απλά οι προσαρμογές θα γίνουν σταδιακά και μετά από 2-3 ημέρες έντονης χρήσης τα μίγματα θα ισορροπήσουν στη νέα κατάσταση.
    Στο διαγνωστικό υπάρχει μεμονωμένο test που ελέγχεις σχολαστικά τη λειτουργία του maf, το κάνατε??

2. The Following 8 Users Say Thank You to tasos.kamv For This Useful Post:

A8hnaios (14-11-14), BILL007 (14-11-14), dark knight (14-11-14), Lefterisk (19-11-14), Samaro (14-11-14), shadowman14 (14-11-14), Vassilis ///M (15-11-14), wheelman (14-11-14)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο tasos.kamv Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ισχύει, για να το καταλάβει αμέσως η dme και να ξεκινήσουν κατευθείαν οι διορθώσεις - προσαρμογές! Και να μην το κάνεις, απλά οι προσαρμογές θα γίνουν σταδιακά και μετά από 2-3 ημέρες έντονης χρήσης τα μίγματα θα ισορροπήσουν στη νέα κατάσταση.
    Στο διαγνωστικό υπάρχει μεμονωμένο test που ελέγχεις σχολαστικά τη λειτουργία του maf, το κάνατε??
    οχι δεν έκανε διαγνωστικό. τώρα που μου είπες ότι έχει τέτοια ειδική λειτουργία θα τον ζορίσω να το κάνει. ελπίζω να γίνεται και εκτός αντιπροσωπείας. αν ισχύει παντως αυτό που λες ότι μετά από λίγες μέρες θα το κάνει από μόνο του το νεο ρεγουλαρισμα , με ανακουφίζεις. το ειχα αγχος αν θα ξερουν να το κανουν ή και αν θα το κάνουν οντως ή θα μου πουν ψέματα

Περιοχή
    rhodes
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο paganis Εμφάνιση μηνυμάτων
    πριν κανα 20ημερο αλλαξα το μαφ ,στην ζετα μου!! το εψαξα αρκετα και βρηκα γνησιο καινουριο ...με 125 ευρω...τωρα για δικο σας...σιγουρα θα ηταν λιγο παραπανω η τιμη...αλλα σε καμια περιπτωση πανω απο 150 -170 ευρω!!
    170 και απο εμενα της μπος το γνησιο!

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Mόλις γράψεις 150-170 χιλιόμετρα με το νεο μάφ το check engine θα σβήσει απο μόνο του Δεν είναι ανάγκη ούτε να το βάλεις στο διαγνωστικό και φυσικά ούτε αυτά τα χιλιόμετρα να τα κάνεις στην τσίτα...Κάνει adaptation απο μόνο του

6. The Following 4 Users Say Thank You to BILL007 For This Useful Post:

Kostas_1 (15-11-14), shadowman14 (14-11-14), tasos.kamv (14-11-14), Vassilis ///M (15-11-14)

Rides
    1

Προεπιλογή

πως θα καταλαβω αν το παλιό μου μαφ κάηκε, αχρηστευτηκε εντελώς?
    γιατί μέχρι τώρα δεν έχω καμία ενδειξη στο ταμπλώ και το μόνο σημαδι είναι ενα τρεμουλο της μηχανης με κρυο ρελαντι για 2-3λεπτά, μετά σταματάει.
    κάνω ζημιά όσο το δουλεύω και δεν το αλλάζω? μην κάνω τσιγγουνιές για 300ε και πάθω τίποτα πιο χοντρό...

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο shadowman14 Εμφάνιση μηνυμάτων
    πως θα καταλαβω αν το παλιό μου μαφ κάηκε, αχρηστευτηκε εντελώς?
    γιατί μέχρι τώρα δεν έχω καμία ενδειξη στο ταμπλώ και το μόνο σημαδι είναι ενα τρεμουλο της μηχανης με κρυο ρελαντι για 2-3λεπτά, μετά σταματάει.
    κάνω ζημιά όσο το δουλεύω και δεν το αλλάζω? μην κάνω τσιγγουνιές για 300ε και πάθω τίποτα πιο χοντρό...
    Πρωτα απο ολα θα "διαβασει" βλαβη το διαγνωστικο και τουλαχιστον στις μετρησεις που πρεπει να σου κανει το συνεργειο που πας θα δει την ποσοτητα του αερα πολυ αυξημενη στην συγκεκριμενη μετρηση για το MAF.

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Rides
    1

Προεπιλογή

δηλ εγώ εμπειρικά δεν καταλαβαίνω κάτι, κατι χοντρικα... μονο μεσω διαγνωστικου εντοπίζεται και η δυσλειτουργία και η μη λειτουργία του?

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP