Άρη, πριν 2 χρόνια ο πεθερός μου είχε εμπλακεί σε ατύχημα με το corsa της γυναίκας μου, όπου μηχανόβιος έσκασε σα μυγάκι στη πίσω κολώνα (c-pillar) και από το μπαμ το πίσω τζάμι του hatch έγινε κομμάτια. Μάλλον να το πω καλύτερα: Εκατομμύρια κομματάκια. Ξαναλέω ότι το μπαμ το έφαγε η πίσω κολώνα και όχι το τζάμι.
Το αυτοκίνητο φορούσε μεμβράνη titanium της Llumar. Έκτοτε σταμάτησα να πιστεύω ότι οι 'απλές' αντιλιακές μεμβράνες προστατεύουν τα θρύψαλα. Μάλιστα κυκλοφορούν διάφορα βίντεο στο youtube που δείχνουν τη μηδανική προστασία των μεμβρανών σε χτυπήματα. Τουναντίον μάλιστα. Για να έχεις αποτελεσματική προστασία, το μόνο που σε σώνει είναι ειδική αντιτρομοκρατική μεμβράνη, σαν αυτές που έχω στο μαγαζί και κάνει ένα σκασμό λεφτά.
Τώρα το πως άντεξε το ΤΤ, ειλικρινά μου κάνει εντύπωση!
Παίζει το σφυρί από τη Shell να ήταν .....μούφα???
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
το εχω νιωσει αυτο κ εγω μια φορα.....με το 318is που ειχα πριν το m3 ειχα βαλει καπου στα 1000ευρ ηχοσυστημα δεν το χαρηκα 1 μηνα κ εγινε φτερα....μου το ανοιξαν μπροστα στα σχολεια στην βουλιαγμενης στα πολυκλαδικα μεχρι κ τα ρουχα της δουλειας μου πηραν τι να πω? ειχε αφησει ενα καρο αποτυποματα επανω στην πορτα ηρθε η συμανση πηρε μερικα αλλα απο το 06 μεχρι κ σημερα τιποτα καμια απαντηση απο την αστυνομια.... ειχαν σπασει το ντουλαπακι κ τον αφαλο του συνοδηγου το κακο ειναι οτι ρωτησα πολλα ατομα εκει τρυγιρω κ κανεις δεν ειδε τιποτα τι περιεργο ε?????η μονη απαντηση που επερνα ηταν δεν ειδα τιποτα δεν ακουσα κατι.....εδω σηκωσαν ενα ολοκληρο αμαξι κ κανεις δεν ειδε τιποτε....2sab διπλοπινικα ενας 4καναλος ενυχιστης ολα της ροκφορντ 300cd ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΙΠΟΤΑ!τι να πω? το μονο που μπορω να πω ειναι οτι ευτυχως που δεν εμαθα ποιος ειναι γιατι θα πηγαινα φυλακη!
RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!
Τι να πω ρε σεις... Μεμβράνη της 3Μ φορούσε ο άνθρωπος, μια συγκεκριμένη που αν και σχετικά ανοιχτή κόβει απόλυτα τη θερμοκρασία. Το τζάμι έκανε μια τρύπα στη μέση εκεί που το χτύπησε το σφυρί και μετά αφαιρέθηκε μονοκόμματο! Παρεπιπτόντως, δεν ήταν ΤΤ αλλά S3. Το ΤΤ δεν έχει πλαίσιο στην πόρτα, οπότε το τζάμι φεύγει για πλάκα.
θα ψαξω να δω για την απαλλαγη των 400¤ στην μερικη κλοπη κ θα σου απαντησω
deepBLUE (01-05-10)