Χαχαχαχα
Θεουλης !
M3 CSL
PANOS-E60 (05-07-13)
Την καλυτερη λυση την εδωσε ο στροφ νομιζω...τουλαχιστο για τετοιες υποθεσεις, μονο αυτοι θα κανουνε δουλεια.
sympether with chiefτης
Την επομενη Πεμπτη θα πάει η δικηγορος με διακστικό επιμελητη να κανουν την εξωση.
Ηδη ο Αιγυπτιος εχει ενημερωθει για την αποφαση αλλα δεν εχει κανει καποια κινηση.
Η δικηγορος μας εχει ενημερωσει οτι:
-Πρεπει να βρουμε ενα μαρτυρα που να ειναι παρόν κατα την διαδικασια εξωσης . Να ειναι μαζι της και με τον δικαστικό επιμελητη δηλαδη την ωρα που θα βγαζουν τα πραγματα του Αιγυπτιου εξω και οταν θε ειναι εκει ο κλειδαρας να αλλαζει την κλειδαρια.
-Πρεπει να βρουμε αποθηκη για 6 μηνες να φυλαξουμε τα πραγματα του Αιγυπτιου !
Ερωτησεις και ελπιζω να ξερει καποιος να απαντησει:
-Ειναι δυνατον να ζητουν απο εμας να βρουμε μαρτυρα. Δεν ειναι υποχρεωση της Πολιτειας να εχει ενα μαρτυρα ? Ενα αστυνομικο για παραδειγμα να ειναι παρον ?
-Ειματε υποχρεωμενοι να πληρωσουμε χωρο για να φυλαξουμε τα πραγματα καποιου που εχει να μας δωσει ενοικιο τρια χρονια ?
Και αν εχει ενα βαπόρι επιπλα πρεπει να βρω αποθηκη ή αλλο σπιτι να του τα βαλω μεσα ?
Μου ακουγονται πολυ παραλογα ολα αυτα!
Ξερει καποιος να με ενημερωσει ρε παιδιά ?
Μηπως εχω πεσει σε ασχετη δικηγορο ?
M3 CSL
Όχι ότι ξέρω, αλλά λέω εγώ τώρα.
Για μαρτυρά δεν θα μπορούσε να πάρει μαζί της κάποιον συνάδελφο της από το γραφείο?
Αυτό με την αποθήκη πάντως δεν το έχω ξανακούσει...
chief (07-10-14)
και όμως απ'οτι φαίνεται ισχύει Ηλία... και εγω πρώτη φορά το άκουσα/διάβασα...
https://www.pomida.gr/misthoseis/dystropia.htmlΑλλη σημαντική αλλαγή είναι η σύντομη παραγραφή της υποχρέωσης φύλαξης εγκαταλελειμένων κινητών. Αν μετά την αποβολή του, ο μισθωτής έχει εγκαταλείψει κινητά αντικείμενά του στο μίσθιο, και ο ιδιοκτήτης έχει οριστεί υποχρεωτικά από το δικαστικό επιμελητή ως μεσεγγυούχος και υπόχρεος για τη φύλαξή τους, όπως προβλέπει ο νόμος, θα πρέπει να κινηθεί μια νέα δικαστική διαδικασία για την εκποίηση των πραγμάτων αυτών με πλειστηριασμό. Ωστόσο η ΠΟΜΙΔΑ ζήτησε και πέτυχε με την παραπάνω τροποποίηση της σχετικής νομοθεσίας, η ευθύνη του εκμισθωτή που διορίστηκε "με το ζόρι" μεσεγγυούχος για την φύλαξη των κινητών πραγμάτων του ενοικιαστή του, να παραγράφεται πλέον σε μόλις έξι (6) μήνες!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 07-10-14 στις 23:00
wheelman (07-10-14)
Μόλις φτάσεις στο διαμέρισμα μαζί με τον Μάρτυρα , πάρε τηλ την αστυνομία και πες τους πως έχεις ένα πρόβλημα με τον μισθωτή και φοβάσαι για την σωματική σου ακεραιότητα , μην ξεχάσεις να αναφέρεις πως είναι αλλοδαπός θα σκάσουν 3 δικάβαλα και με την λέξη κλειδί (αλλοδαπός) θα δείξουν υπερβάλλον ζήλο
Τα πράγματα του άστα κάτω απο την πολυκατοικία , σε 20λεπτα θα έχουν εξαφανιστεί και πες πως είχε μόνο ένα ντιβάνι . Εαν θες σου δίνω ένα.
Τα πράγματα θα πάρουν την πορεία τους μόνο τους μετά , μην αγχωνεσαι για τίποτα
chief (08-10-14)
Για ψαξε μπας και με δικαστικο κλιτηρα του παρεις αυτα που εχει μεσα λογω οφειλων.
H ζωη ειναι μικρη......
Driftare περισσοτερο!!!
chief (08-10-14)
Πάντως ιδιοκτητης απέναντι απο μένα σπιτιού βρήκε αποθήκη για τα υπάρχοντα του αφερεγγυου ενοικιαστή του...στο κάδο..τα πέταξε τα ρουχα ,σεντόνια κλπ απο τον 3 όροφο στο κάδο ακριβως απο κάτω..(φυσικά δεν το προτείνω,εγκρινω).το σκηνικό μάλιστα είναι πρόσφατο,έγινε την Κυριακή
Αν στα είκοσι δεν μάθεις,
στα τριάντα δεν κάνεις,
στα σαράντα δεν έχεις,
τότε στα πενήντα ούτε θα μάθεις, ούτε θα κάνεις, ούτε θα έχεις.
Τι γαρ ωφελείται άνθρωπος, αν τον κόσμον όλον κερδίσει την δε ψυχή αυτού ζημιωθή?
chief (08-10-14)
welcome to grecia chief
sympether with chiefτης