Για να πιεις καλο καφε θελεις καλη μηχανη(επαγγελματικη), καλη ποιοτητα arabica (ανω των 15ευρω/κιλο), πολυ καλο καθαρισμα μηχανης-μυλου, σωστο κοψιμο και νορμαλ γραμμαρια ανα καφε. Λιγοι στα μαγαζια τους τηρουν αυτες τις προυποθεσεις γι αυτο κι ο περισσοτερος κοσμος δεν πινει καφε αλλα χωμα. Μην κοιτατε τις ταμπελες που λενε την μαρκα του καφε διοτι κατα 99% δεν ισχυει, οπως και στον φραπε οι περισσοτεροι ΔΕΝ χρησιμοποιουν μαρκα nescafe διοτι ειναι πανακριβος σε σχεση με αλλους στην μιση τιμη. Στο μαγαζι μου ειχα 6 χρονια τον ιδιο καφε που χρησιμοποιουν τα mikel(πολυ επωνυμος και πανακριβος) αλλα αναγκαστηκα να τον βγαλω διοτι τα 3 τελευταια χρονια εχει αλλαξει τα χαρμανια του με αποτελεσμα να βγαινει σκληρος στην γευση. Σε αλλους αρεσει αλλα σε αλλους οχι. Γι αυτο και προσθετει το γαλα στα φρεντο κλπ για να ειναι αποδεκτος σε μεγαλυτερο ποσοστο πελατειας.Η τιμη των 2 ευρω πακετο ειναι φθηνα αν αναλογιστειτε τι καφε χρησιμοποιει και τι υπηρεσιες-εξοδα παρεχει. ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ. Το μεγαλυτερο ποσοστο καφεδων του 1 και 1,5 ευρω ειναι χωμα που καταστρεφουν το στομαχι απο τα χημικα. Η διαφορα των 0,20 και 0,30 λεπτων δεν νομιζω οτι θα σωσει κανεναν. Για τον επιχειρηματια αυτο το 30 λεπτο ειναι η διαφορα στην ποιοτητα του καφε που θα βαλει και οχι το μεγαλυτερο κερδος στην τσεπη του. Εσεις επιλεγετε. Παρεπιπτοντως ο hausbrant εχει πολλες βαθμιδες καφε...δεν πινονται ολες! Εχω 2ο μυλο στο μαγαζι και τους εχω δοκιμασει σχεδον ολους.