αν είσαι λίγο σχολαστικός το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό... δες φωτό.. και στο κατω κατω για 3,5 ευρώ συνολικό κόστος το αποτέλεσμα είναι τέλειο....
08092014370.jpg
08092014369.jpg
08092014371.jpg
Bazil Van Sinner (07-12-14), BILL007 (08-09-14), katsaraios (08-09-14)
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
πέρισυ το καλοκαίρι το έντυσα, τα κενά υπάρχουν γιατί ήταν η πρώτη φορά που το έκανα.... τη δεύτερη φορά δεν θα υπάρχουν κενά.. δε γλιστράει καθόλου στα χέρια, ούτε στο τιμόνι, δε σακουλιάζει και δεν είναι "χοντροκομμένο" δηλαδή είναι καλή η αίσθηση όταν πιάνεις το τιμόνι να οδηγήσεις... εγώ να σου πω την αλήθεια ήθελα να βάλω ένα κάλυμα τιμονιού γιατί είχε αρχίσει να φθείρεται το τιμόνι μου. μετά ψάχνοντας στο ιντερνετ βρήκα αυτό και λέω ας το δοκιμάσω... τα κλασικά καλύμματα τιμονιού είναι χοντροκομμένα κατά την άποψή μου, αυτό είναι μια χαρά..
katsaraios (08-09-14)
Που μπορω να το βρω το καλυμα για το τιμονι φιλε katsaraios
Απο εδω το προτεινε ο φιλος.
Πατα πανω στον συνδεσμο να το δεις αναλυτικα
https://www.ebay.com/itm/WO-New-Leath...d02830&vxp=mtr
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
το link δεν δουλευει.
Καπου αλλου?
περιμενουμε και τον ΗλιαΕ36 να ανεβάσει φωτο μιας και εδωσε κι αυτος το δικό του για ντύσιμο εδω στη Λάρισα!
Έντυσα στο motoderma πριν 2 εβδομάδες τιμόνι Μ με τριχρωμία αλκαντάρα στα 120 ευρώ και ενα δέρμα για έναν φίλο στα 90 ευρώ . Πολυ καλή δουλειά αν και το αλκαντάρα το φοβόμουν , αλλά πέτυχε . Είχα ρωτήσει πριν πάω εκεί τον ρελλα , και μου είπε σχεδόν τα δίπλα .....+ 30 ευρώ η τριχρωμία (έλεος !)
Bazil Van Sinner (08-12-14), BILL007 (07-12-14), chrisgiapz3 (08-12-14)
εχει στο ebay κατι τιμοναρες φρεσκοντυμενες Super....
στοιχιζουν κατι παραπανω, αλλα εκτος του οτι μπορεις να διαλεξεις οτι υλικο και χρωματισμο θελεις, η δουλεια που κανουν ειναι τελεια.
Το τιμονι του Compact που πηρα, ειναι απιστευτο....
https://www.ebay.de/itm/Neu-Beziehen...item4629b4922a
georggge46 (07-12-14)