Follow us on:
Αρχικό μήνυμα απο mark e92 Από eBay Carbon έχω να σου δώσω. Φυσικά σε άριστη κατάσταση. Φάκελος,ΕΛΤΑ,παραλαμβάνω και βλέπουμε
* fb page flickr Αρχικό μήνυμα απο Βασιλης ......με αυτόν τον μοναδικό ήχο που μόνο οι ευθείς 6κύλινδροι BMW έχουν..
Είχα παλαιότερα αγγελία στο car μαζί με κάτι αλλα πράγματα που είχαν απομείνει μετά την πώληση του αυτοκινήτου. Άν σε ενδιαφέρει στείλε μου ενα π.μ. Ευχαριστώ.
Όταν κάνεις το καλό, ζήτα απόδειξη, μην τυχόν και ο παράδεισος δουλεύει σαν την εφορία.
Bazil Van Sinner (23-08-14), Vassilis ///M (23-08-14)
Αρχικό μήνυμα απο E36-Hartge Είχα παλαιότερα αγγελία στο car μαζί με κάτι αλλα πράγματα που είχαν απομείνει μετά την πώληση του αυτοκινήτου. Μια χαρά φαίνεται,έννοειται πως με ενδιαφέρει. Στείλε πμ για να σου απαντήσω αν είναι με τα στοιχεία μου και να γίνει απο δευτέρα
Σήμερα το πήρα και στα χέρια μου,αφου με περίμενε μια βδομάδα στην Θεσσαλονίκη,απο τον φίλο μου τον E36-HARTGE που μου το χάρισε Θα ξαναμπέι με τον πατροπαράδοτο τρόπο.
BILL007 (02-09-14), gant (02-09-14), nikos1400 (02-09-14), Vassilis ///M (02-09-14)
Κανονισμός του Φόρουμ