Σελίδα 4 από 4 ΠρώτηΠρώτη ... 234
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 36 από 36

Θέμα: e36 αναρτηση

Rides
    0

Προεπιλογή

εμένα μου ειχαν πει (απο το συνεργειο) οτι τα sport δεν ειναι για χαμηλωμα αλλά μονο τα sprint.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο leo328 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Με το συμπαθιο κιολας αλλα το οτι τα sport με H'r ειναι λαθος το ξερεις η' οχι?
    αν οχι επρεπε να ρωτησεις καποιον η' την biilstein..
    αν το ξερεις τοτε γιατι δεν εβαλες τα sprint?
    υ.γ. δεν το παιζω εξυπνος απλα ετσι ρωταω φιλικα...
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο jo65947 Εμφάνιση μηνυμάτων
    εμένα μου ειχαν πει (απο το συνεργειο) οτι τα sport δεν ειναι για χαμηλωμα αλλά μονο τα sprint.
    Βασίλη γι αυτό το είπα...τα sprint είναι για χαμήλωμα. Τα sport είναι για μαμά ύψος. Ό,τι μπαίνουν με τα H&R μπαίνουν, αλλά μειώνουν τη διάρκεια ζωής τους και δουλεύουν λίγο πιο σκληρά, καθότι είναι συμπιεσμένα.
    Ε36 M44Β19

3. The Following 3 Users Say Thank You to 6ylinder For This Useful Post:

bakalos (05-08-14), HLIAS - E36 (06-08-14), tasos.kamv (06-08-14)

Περιοχή
    Künzelsau
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αγοραστηκε πριν 3 μερες κονι αναρτηση με eibach ελατηρια 50/30...Ενταξει, μπορω να πω οτι καθετε καλυτερα απο πριν το αμαξι...Ειναι λιγο σκληροτερα απο τα προηγουμενα αλλα δεν ειναι τοσο ωστε να μην ειναι ανετα...Πιστευω αυτο που εψαχνα το πετυχα...Ελπιζω και με τις 17αρες να ειναι σχεδον το ιδιο...Τωρα εχω τις μαμα 15αρες...205/60/15

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GiorgosT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απο οτι μου φαινεται πιο ευκολα θα καταληξω σε αμορτισερ-ελατηρια παρα σε mm χαμηλωματος ��Θελω οσο γινεται να καληψω το κενο αναμεσα σε θολο και λαστιχο...Κραταω ομως αυτα που με ειπατε...Θα καταληξω καπου ωστε να εχω ενα ομορφο και πρακτικο χαμηλωμα αλλα ταυτοχρονα ανετο σε θεμα οδηγικης συμπεριφορας...Μην ειναι οπως ειπε ο φιλος πιο πανω σαν κατσικι...
    Αποψη μου οτι αφου ζεις στην Γερμανία να βάλεις ένα σετ bilstein τα χοντρομπούκαλα και ένα σετ ελατηριων χαμηλωμα τους 6 πόντων εμπρός και 4 πόντων πισω για να εισαι καλυμμένος απο το χάος που φαίνεται στους όλους σου.......βάλε και τις ενισχύσεις που σου είπαν και θα εισαι ok........όλα τα υπόλοιπα θα σε απογοητευσουν φίλε μου!

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GiorgosT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αγοραστηκε πριν 3 μερες κονι αναρτηση με eibach ελατηρια 50/30...Ενταξει, μπορω να πω οτι καθετε καλυτερα απο πριν το αμαξι...Ειναι λιγο σκληροτερα απο τα προηγουμενα αλλα δεν ειναι τοσο ωστε να μην ειναι ανετα...Πιστευω αυτο που εψαχνα το πετυχα...Ελπιζω και με τις 17αρες να ειναι σχεδον το ιδιο...Τωρα εχω τις μαμα 15αρες...205/60/15
    μαλλον με την ελπιδα θα μεινεις...αμα θες να μεινει το ιδιο περιπου σε σκληροτητα οπως τωρα βαλε 16αρες διοτι με τις 17αρες θα σκληρυνει αισθητα..μπρος τα καλη τι ειναι ο πονος βεβαια...
    ρωτα και μας που τα χουμε περασει..

e36 till death!
    its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).

Περιοχή
    Künzelsau
    Rides
    1

Προεπιλογή

Λογικο να μην ειναι το ιδιο...Αλλα εννοω να μην ειναι κατσικι...Μεχρι στιγμης η αναρτηση μου αρεσε σε θεμα στησιματος...Ενταξει και με 400 σχεδον ευρω δεν περιμενα κρατηματα DTM...Το θεμα ειναι οτι δεν κοπαναει και σαν τα bilstain...

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτηΠρώτη ... 234

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP