εμένα μου ειχαν πει (απο το συνεργειο) οτι τα sport δεν ειναι για χαμηλωμα αλλά μονο τα sprint.
εμένα μου ειχαν πει (απο το συνεργειο) οτι τα sport δεν ειναι για χαμηλωμα αλλά μονο τα sprint.
bakalos (05-08-14), HLIAS - E36 (06-08-14), tasos.kamv (06-08-14)
Αγοραστηκε πριν 3 μερες κονι αναρτηση με eibach ελατηρια 50/30...Ενταξει, μπορω να πω οτι καθετε καλυτερα απο πριν το αμαξι...Ειναι λιγο σκληροτερα απο τα προηγουμενα αλλα δεν ειναι τοσο ωστε να μην ειναι ανετα...Πιστευω αυτο που εψαχνα το πετυχα...Ελπιζω και με τις 17αρες να ειναι σχεδον το ιδιο...Τωρα εχω τις μαμα 15αρες...205/60/15
Αποψη μου οτι αφου ζεις στην Γερμανία να βάλεις ένα σετ bilstein τα χοντρομπούκαλα και ένα σετ ελατηριων χαμηλωμα τους 6 πόντων εμπρός και 4 πόντων πισω για να εισαι καλυμμένος απο το χάος που φαίνεται στους όλους σου.......βάλε και τις ενισχύσεις που σου είπαν και θα εισαι ok........όλα τα υπόλοιπα θα σε απογοητευσουν φίλε μου!
e36 till death!
its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).
Λογικο να μην ειναι το ιδιο...Αλλα εννοω να μην ειναι κατσικι...Μεχρι στιγμης η αναρτηση μου αρεσε σε θεμα στησιματος...Ενταξει και με 400 σχεδον ευρω δεν περιμενα κρατηματα DTM...Το θεμα ειναι οτι δεν κοπαναει και σαν τα bilstain...