Ξεκινα με τα λαστιχα
Ξεκινα με τα λαστιχα
Μάλλον για Alpina αμορτισέρ -ελατήρια με βλέπω...
Detailing Madness
Στην πρώτη ευκαιρία πέτα τα R/F και βάλε και μια ρεζέρβα ... ετσι κιαλλιώς αχρηστα είναι , αν κάνεις ταξίδια και σου τύχει τπτ θα μείνεις σαν μ.... να περιμένεις την οδική ...
Την εχω πατήσει και ξέρω .
Η αλήθεια είναι μία φορά που πάτησα πρόκα έμαθα ότι αν κάνεις όντως 50 χλμ χωρίς αέρα μετά προτείνεται να το πετάξεις το λάστιχο
Επίσης προτείνεται η μη επισκευή του, αν και έβαλα μπάλωμα και μια χαρά είμαι....
Μάλλον θα βάλω μια ρεζέρβα και κανονικά λάστιχα επάνω όταν αυτά εξαντληθούν....
Ψάξε για ρεζέρβα βοηθητική της BMW
Detailing Madness
Μαρέσει που "εξοικονομούν" χώρο από το πορτ παγκάζ που δεν βάζουν ρεζέρβα, αγοράζεις το πακέτο αποθηκευτικών χώρων και τι κερδίζεις;
Δύο θηκούλες κάτω από την μοκέτα.... και καλά....
Λίγο δηθενιά εκ μέρους της BMW....
Όπως και αυτό το ECO PRO που έχει.... και καλά οικονομία, το αμάξι σέρνεται, σου κάνει παρατήρηση μετά τα 80 χλμ να μην τρέχεις γιατί καις και όταν αφήνεις το γκάζι βάζει νεκρά.... μα ποιος μπορεί να οδηγήσει με αυτόν τον τρόπο;
Άλλα όταν πας να το αγοράσεις σου λέει έχει και ECO πρόγραμμα.... δήθεν θα το οδηγήσει κανείς έτσι το αμάξι...
Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!
Το αμάξι είναι πολύ βελτιωμένο σε κινητήρα απόδοση κατανάλωση κλπ
Επίσης το Sport έχει νόημα σαν κουμπάκι, απλά λέω ότι το ECO δεν μπορείς απλά να το οδηγήσεις, δεν γίνεται είναι λες και έχεις πάθει βλάβη στον πολλαπλασιαστή....
Και για ποιο λόγο; Να πάει η κατανάλωση πετρελαίου από 7 στο 4,5 ;