Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!
aristent (23-07-14), Bazil Van Sinner (23-07-14), doctore (23-07-14), katrin_bmw (23-07-14), nikos valvetronic (23-07-14), Βασιλης (23-07-14)
Και μετά από το Chambéry πήρα τον Α43/Ε με κατεύθυνση για το Τ4 tunnel de Fréjus.
Στο ύψος του St Jean de Maurienne βγήκα από τον αυτοκινητόδρομο, φούλαρα για τελευταία φορά (πριν την Λάρισα!!! ) και έβγαλα και μερικές φωτογραφίες
Ειδού
Στη συνέχεια μίνι-ALPINA forum συνάντηση στην Ancona, όπως λέει και στο θρεντ
https://thealpinaregister.com/forums...44eb1c6dec2b5c
Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!
I_MNL (23-07-14), nikos valvetronic (23-07-14), nikos1400 (24-07-14), Ptboul (25-07-14), Βασιλης (23-07-14)
μμμμμμ Σιγα τα αμαξια...Δεν μου τα δινεται το χειμωνα που θα παιρνω τα βνα.
Θα τα χρειαστω για τακους στο toyota μου.
Ptboul (25-07-14)
Bazil Van Sinner (23-07-14)
δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω πως αυτην την στιγμη βρησκεσαι στην παλαια εθνικη οδο αθηνας θεσσαλονικης στην καφετερια μικελ και το αμαξι σου ειναι παρκαρισμενο διπλα απο το αμαξι του Κυριου Αρη ετσι νομιζω δηλαδη
και γιατι δεν σταματησες να κερασουμε καφεδακι???