Γεια χαρά,
Νέος στο forum, αλλά το παρακολουθώ καιρό. Έχω μπει για τα καλά σε διαδικασία να βρω μία Z3. Από ό,τι βλέπω τα τέλη αλλάζουν από το '15 οπότε μπαίνει στο παιχνίδι και ο εξακύλινδρος που τόσο καλά λόγια ακούω.
Μέχρι στιγμής είδα αυτό από κοντά. https://www.car.gr/classifieds/cars/view/4749520/
Μόλις μπήκα μέσα τρελάθηκα. Μου άρεσε πάααρα πολύ. Κοιτώντας προσεκτικά αυτά που παρατηρώ είναι δύο εκδορές στην κουκούλα αλλά το τζαμάκι είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Έχει φύγει λίγο το χρώμα στην μπροστινή κάτω δεξιά γωνία του προφυλακτήρα και ένας ελάχιστος αποχρωματισμός στο δέρμα του χειρόφρενου.
Πρέπει να πω ότι είναι το πρώτο μου αμάξι, δικό μου αμάξι εννοώ, μιας και το οικογενειακό το οδηγώ 15 χρόνια και είμαι οδηγός μοτοσυκλέτας έχοντας αλλάξει 6 μοντέλα. Δεν θα μπορούσα φυσικά να ικανοποιηθώ με κάτι που θα μου εμποδίζει να δω τον ουρανό. Δύο ήταν οι επιλογές μου και ταυτόχρονα οι μεγάλες μου αγάπες από μικρός στους 4 τροχούς. Η Z3 και το mini cooper classic. Θα μου πεις το 2ο είναι κλειστό, αλλά είναι μεγάλη αγάπη. Κατέληξα λοιπόν στην ζεντ.
Ποια είναι λοιπόν η γνώμης σας για το αυτοκίνητο που είδα από κοντά;