Καλησπερα σε ολο το forum..θα ηθελα τη γνωμη σας για το ξυπνημα(οσο παίρνει)του e46 facelift 2002!το μονο που μου είπαν οι περισσότεροι ειναι τουρμπινα..Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Καλησπερα σε ολο το forum..θα ηθελα τη γνωμη σας για το ξυπνημα(οσο παίρνει)του e46 facelift 2002!το μονο που μου είπαν οι περισσότεροι ειναι τουρμπινα..Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Κάνε λίγο υπομονή...
θα σου απαντήσει ο Ε461800 που το 18-άρι του πάει σαν 2.2...
dark knight (21-07-14), Dermatis (21-07-14), isou (21-07-14), toubas (21-07-14), wheelman (21-07-14)
Οκ, θα περιμένω Τάσο. .! Ευχαριστώ πολύ Νικόλα αλλα στα χαρτιά με τίποτα, ίσως στα μουλωχτά!
Θα μπορουσε να μπει σε φακελο "Συχνες Ερωτησεις"
Αποψη μου: Ουτε καν αλλο μοτερ ........παρε ενα 330/Μ3 αν μπορεις!
( Δεν ξερω γιατι αλλα ειμαι κατα των μετροπων εκτος βεβαια των περιπτωσεων που ειναι για αγνωνιστικη χρηση ή παιχνίδι ........εκει ναι......... Γουσταρω ανετα μια Ε30 με Vtec να ουρλιαζει απο μεσα!
Ωστοσο θα παρακολουθω το θεμα σου γιατι ποτε δεν ξερεις τι μπορει να ειπωθει εδω μεσα ( Ν42Β18 και εγω)
Μας βλεπω να πηγαινουμε μαζι στο Αργος να κοτσαρουμε καμια τουρμπινα!
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
Χαχα ρε παρη αφου εχεις ψαχτεί πριν απο μενα!!! Παρε τηλ αν μαθεις τίποτα πιο οικονομικό απο M3!!!
Παμε να πιουμε κανα καφε καμια μερα ρε να ξηλωσουμε κανα καθισμα καμια επενδυση, εξω και η ρεζερβα και τσακα τσακα ριξαμε 1 sec στα 100Κμ/ωρα!
Anyway.......παλιοτερα ειχα αρχισει να διαβαζω για αφαιρεση λ και βεβαια αναλογο ΟΕΜ προγραμμα!
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
Ναι ρε παμε..αυριο θα μαθω απ εναν γνωστό σε εξουσιοδοτημενο κ θα σε ενημερώσω!
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
BILL007 (21-07-14)