Καλησπερα στα παιδια...Καταρχας ειμαι καινουριος στο φορουμ και επισης καινουριος και στα αυτοκινητα bmw.Να συστηθω, με λενε Γιωργο και ειμαι κατοικος Γερμανιας.Ας μπουμε στο θεμα.Εδω και δυο εβδομαδες μετα απο πολυ ψαξιμο βρηκα ενα 318is σε τιμη χαμηλη σχετικα, 1500 ευρω και εννοειται το αγορασα.Ειναι το κουπε σε κοκκινο χρωμα (θα ανεβει και φωτο συντομα). Το αυτοκινητο δυστυχως δεν ηταν σε καλη κατασταση οσον αφορα το εσωτερικο.Και επειδη εσεις ξερετε και κατι παραπανω θα ζητουσα τις συμβουλες σας.Λοιπον, καταρχας θα αλλαχτει ο ουρανος και θα τοποθετηθει καινουριο υφασμα (ειμαι τυχερος γιατι στο χωριο που μενω υπαρχει εργοστασιο που φτιαχνει υφασματα-δερματα για την bmw). Μαζι με τον ουρανο θα αλλαχτει η επενδυση στις πορτες και ισως και στο σαλονι εκτος αν δεν βρω απο κανενα m3. Δευτερο πραγμα που εχω στα σχεδια ειναι να αλλαχτει το κατραν με ενα σε ασπρο χρωμα. Στη συνεχεια θα αλλαχτουν διαφορα κουμπια, κουμπακια και χερουλια. Και μετα ερχομαστε σε ενα θεμα που θελω την βοηθεια σας.Θα ηθελα να γεμισω το κενο κατω απο το cd player και θα ηθελα να μου πειτε αν ειναι χρησιμο αυτο το obc και τι δουλεια κανει.Και αφου σας ζαλισα που σας ζαλισα θα πω και για το εξωτερικο.Ενα χαμηλωμα μπροστα 6mm και πισω 3mm, ενα σποιλερ μικρο και ενα που μπαινει πανω στο τζαμι, φρυδακια στα φαναρια, φρυδακι στον προφυλακτηρα, ζαντες alpina μαυρες (ισως 17αρες) και εδω που θα χρειαστω και παλι την βοηθεια σας ειναι στα μπροστα φαναρια.Θελω να βαψω τον καθρεφτη απο την μεγαλη σκαλα κιτρινο και στην μεσαια σκαλα να βαλω η xenon η μια ασπρη λαμπα phillips.Ευχαριστω εκ των προτερων και συγγνωμη για την εκθεση