_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Καλα ας μην ηταν οι γνωστες οικογενειες απο το νησι και σε 1 ντου θα τους τα ειχαν παρει ολα.
Οταν δεν εχεις σωστο οδικο δικτυο δεν μπορεις να μου ριχνεις τοσα λεφτα για καμερες.Να τα δωσεις τα λεφτα να φτιαξεις τον δρομο σωστο και μετα ελα να με γραψεις.Ειμαστε τοσα χρονια στην κωλοευρωπη και εναν ευρωπαικο δρομο σωστο, δεν εχουμε.10 χρονια τωρα και ακομα την φτιαχνουν την εθνικη στο υψος της λαμιας.Τις ευρωπαικου τυπου καμερες ομως για να γραψουμε τον κοσμο, τις βαζουμε.....Και εσεις μωρε τους υπερασπιζεστε κιολας.....Αλλα δεν περιμενα κατι αλλο....Μεσα σε 20 χρονια με αυτα που ψηφιζαν οι Ελληνες μας κατεστρεψαν το μελλον...Το ιδιο Ελληναραδικο σκεπτικο τοσα χρονια.Ας παω να δουλεψω τωρα για 480 ευρω να πληρωσω κανα προστιμο να μαθω, που τολμαω να ζηταω καλο εθνικο οδικο δικτυο πρωτα και μετα εφαρμογη των νομων.Μαλλον εγω θα ειμαι ο χαζος.
Χωρις παρεξηγηση.Απλα το σκεπτικο μου.
Τι σχεση εχει το αν εχουμε καλους δρομους με το να προκαλεις ζημια σε δημοσια περιουσια? Προφανως και πεσαν μιζες. Αν θελαν να μαζεψουν χρημα ας βαζαν κινητα ρανταρ. Οποιος νομιζει πως αυτοι που κατεστρεψαν τις καμερες ειναι μαγκες, ειναι 2 φορες πιο χαζος απο αυτους. Με δικα του λεφτα μπηκαν, με δικα του λεφτα θα ξαναμπουν.
sierra (06-06-14)
fanisk (05-06-14), nikos1400 (05-06-14), Nino (06-06-14), sierra (06-06-14), tzanis320si (06-06-14)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
sierra (06-06-14)