αν θυμάμαι σωστά ο γιατρός μου είπε ότι το σασμάν είναι χειροκίνητο από Μ3 Ε92
αν θυμάμαι σωστά ο γιατρός μου είπε ότι το σασμάν είναι χειροκίνητο από Μ3 Ε92
BILL007 (23-05-14)
Σασμαν Μ3 E92 χειροκινητο.
Εγκέφαλο άγραφο προγραμματισμένο.
Τα όργανα δεν δουλεύουν του 36αριου.
Έχω όλες τις παραμέτρους( θερμοκρασία νερού,πίεση λαδιού,στροφετρο,ταχυμετρο και παρά πολλές άλλες) σε άμεση όραση μέσω σύνδεσης tablet με τον εγκέφαλο.
Οπότε και θα κάνω αυτό σαν πολυοργανο-καντραν,για να βλέπω ο,τι θέλω.
Μερικές απο τις Δυσκολίες ήταν στη βάση της μηχανής,στο μπαστουνι του τιμονιου και στην κρεμαγιερα.
Η Εξατμιση ειναι χειροποιητη.
Επίσης έχει γίνει δουλειά και στα τιμονια με ανταπτορες και αλλά ψαλίδα.
Ειναι τόσα πολλα που θα μπορούσα να γράφω σελίδες ολόκληρες.εχω και πολλές φωτο.
Κάποια στιγμή θα τις ανεβασω.
Το κόστος κυμαίνεται κάπου εκεί χωρίς την εργασία.
UP YOURS!
ankor (14-09-14), Bazil Van Sinner (23-05-14), BILL007 (23-05-14), chrisgiapz3 (23-05-14), isou (23-05-14), I_MNL (11-06-14), JimE36 (23-05-14), m3e36 (23-05-14), nikos valvetronic (24-05-14), stefm5 (23-05-14), Stunt Mike (23-05-14), TSAF (23-05-14), Vassilis ///M (23-05-14), zaharias (23-05-14)
BMW 325Turbo ζητει αναμετρηση σε γνωστη πιστα εκτος Αττικης(αν ανοιξει τελικα)!!!
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
Για να ισιώνει θα θέλει αναισθητικό !!!
Μπράβο γιατρέ πολύ δυνατό και ενδιαφέρον project !!!
Εύχομαι να το χαρείς !!!
Περιμένουμε εντυπώσεις , αλλά και να το δούμε στο δρόμο !!!!!
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
ωραιο μεγια το κτηνος!!!
WRC is for boys
GROUP B was for men
Καλοριζικο το κτηνος και πανω απ ολα απροβληματιστο!!!Σε ποιον μηχανικο την εκανες την μετατροπη;;στειλτο το μου σε πμ αν θες διοτι ψαχνω καποιον με μεγενθυτικο που να ειναι σε ολα σωστος(τιμη,γνωστης,να προσεχει λεπτομερειες, να μην δαγκωνει) και πραγματικα ΔΕΝ βρισκω!
μοτεραρα!!!!να το ευχαριστηθείς με το πλαι! επειδή όμως δεν κυκλοφορουν τετοια BMW στο δρομο(που να φανταστεί καποιος ότι κατω από το καπο κρυβεται ο V10) διαλεξε καποιον γρηγορο που θα σε τσιγκλησει και τιμωρησε τον στο φαναρι!
I_MNL (25-05-14)
Το αμάξι ειναι αμιγώς αγωνιστικο.
Δεν έχει Πινακιδες για κυκλοφορία στο δρομο
UP YOURS!
BILL007 (23-05-14), dark knight (23-05-14)
Να υποθεσω οτι εχεις ενα μικρο συνεργειο στον προσωπικο σου χωρο οπου εγιναν ολα αυτα και απλως ερχοτανε ο μηχανικος???
insane in the ///Midbrain