Θα 'θελα τα φώτα σας λίγο,να βοηθήσουμε ένα φίλο,πώς αντιμετωπίζουμε
- κυνηγάμε ένα τέτοιο προφίλ?
διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος
Τι ακριβως εγινε πες μας. πχ Scam για αυλο αντικειμενο στο paypal δεν υφισταται.
Έχω ένα μεσήλιξ φιλαράκι,που απο τότε που πήρε lap top νομίζει ότι ανακάλυψε τον τροχό
,και μέσα σε όλο αυτό το συνοθύλευμα πιστεύει ότι βρήκε και γκόμενα
Καί άντε τα πιστεύει όλα αυτά δεν πιστεύει εμένα,μπήκα στο τρυπάκι και τσίμπησα το μεηλ της γκόμενας
graceka@yandex.com
και είπα να κάνω εγώ,η ερώτηση είναι μπορώ?και εαν ναι ,τι?
Ελα ρε εγω νομιζα σας φαγαν λεφτα. Με e-γκομενες ουτε η Διωξη δεν ασχολειται. Γενικα πρεπει να ναι κατι χοντρο για να ασχοληθει, απειλη κατα ζωης, αυτοκτονια, παιδοφιλια κλπ. Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να του κοψεις το internet Οσο και να του μιλησεις για αυτην και να ξενερωσει, θα πεσει στην επομενη. Ή σε καμια κληρονομια 20 εκατ. που δεν εχουν πως να τα φερουν, ή σε καμια δουλεια 3000¤ ημιαπασχοληση.
Bazil Van Sinner (21-05-14), freddys (21-05-14), Ptboul (21-05-14)
https://www.stop-scammers.com/
Αφού είναι μεσήλιξ πρότεινε του αυτό το site.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Bazil Van Sinner (21-05-14)
Ptboul (21-05-14)
Υπερβολες ρε Βασιλη!!Εγω πιστευω οτι οντως βρηκε την γυναικαρα της ζωης του!!Ευκαιρια,κελεπουρι,λαβ ρακι βρε αδερφε!!Κι εσυ ζηλευεις γιατι εισαι και χρονια ψιλοτσιμπημενος με τον μεσηλικα φιλο σου και θες να του το χαλασεις...η συνεχεια επι της οθονης με σκηνοθεσια Φωσκολου!
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
Bazil Van Sinner (21-05-14)
χαχαχαχαχα αρρωστό μυαλό,με "ΛΑΜΨΗ" μεγάλωσες Mike???χααχαχαχα!!
Τί να πώ ρε πστ μου,θα θελα πολύ να βρώ καμιά φωτογραφία του χοντρού Ρώσου ομοφυλόφιλου που κάθεται και απαντάει στα μέηλ του δικού μου,να την κάμω αφίσα να την βάνω στο τοίχο της κουζίνας του,νατου κοπέι η όρεξη μιά και καλή!