D2 προτείνω και εγω. υπαρχει και αντιπρόσωπος που μπορεις να απευθυνθείς ακομα και από εξω να την φερεις, και να τους πεις τι θες και να τη φερει στα μετρα σου
D2 προτείνω και εγω. υπαρχει και αντιπρόσωπος που μπορεις να απευθυνθείς ακομα και από εξω να την φερεις, και να τους πεις τι θες και να τη φερει στα μετρα σου
Θα σου πρότεινα κι εγώ M-Pack ως συνδυασμό τιμής-ποιότητας-προιόντος...
Σε ρυθμιζόμενη θα ξεφύγεις κάπως οικονομικά και θα περιορίσεις αρκετά την άνεσή σου... Αν δεν σ' ενδιαφέρει αυτό τότε ναι, να βάλεις ρυθμιζόμενη και να το ψάξεις και να ασχοληθείς και με το στήσιμο...
Για την D2 ξέρω ότι δεν έχει καλό rebound σε μεγάλες ταχυτητες (πχ 140χλμ) αλλά φορεμένη σε Ε36 Μ3... Για το δικό σου δεν ξέρω αν ισχύει...
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,
ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!
Kostas Maras (28-03-14), leo328 (22-03-14)
Καλημερα,
Το Ε39 ειναι ενα οικογενειακό αμαξι ανεσης για τους επιβατες και ανετο στον οδηγό.
Αυτός ειναι ο χαρακτηρας του και γι αυτο εχει κατασκευαστει.
Απ την στιγμη που δεν σε ενδιαφερει η πιστα, οι χρονοι, τα ημισλικ κλπ, μια coilover αναρτηση ειναι μια λάθος αποφαση.
Και δεν αναφαιρομαι μονο σε φτηνες αναρτησεις τυπου D2 και BC. Το ιδιο θα συνεβαινε αν ειχες την οικονομικη δυνατότητα να εμπαζες μια Ohlins ή μια Moton.
Με τη προσθηκη coilover αναρτησης το αμαξι σιγουρα
-θα χασει τον χαρακτηρα του
-θα κοπανάει
-θα εχει χειρότερο κρατημα
M3 CSL
Bitz (22-03-14), Kostas Maras (28-03-14), leo328 (22-03-14)
το καλυτερο πιστευω ειναι επειδη ειχα τετοιο αμαξι και μαλιστα m pack .να βρεις ελατηρια mpack και να τα συνδιασεις με αμορτισερ οπως bilstein ,sachs.....εμενα φοραγε την μαμα αναρτηση και το αμαξι ηταν μαγικο χαλι χωρις να χτυπαει και ουτε να εχει κλισεις .ηταν τελειο .βεβαια το mpack εχει και διαφορετικες αντιστρεπτικες,αλλα αυτο πιστευω εχει να κανει με τις κλισεις στις στροφες και οχι με την αποσβεση.
Ε36 mpack
leo328 (22-03-14)
στη περιπτωση αυτη να επισκευασω τα bilstein που φοραω να αλλαξω ισως κ τα ελλατηρια κ να αλλαξω αντιστρεπτικες.η πιο οικονομικη λυση.
το οτι ειναι ενα αμαξι οικογενειακο δεν αμφιβαλει κανεις....(δεν γνωριζω πολλα) αλλα ποσα αυτοκινητα οικογενειακα φορανε αναλογες αναρτησης?κ δηλαδη παρολο που ειναι ρυθμιζομενη δεν μπορει να δουλεψει στο φασμα των ρυθμισεων της αρμονικαπανω σε τετοια αυτοκινητα?
πανω στη μπουκαλα την μπροστινη γραφει τον εξης κωδικο.....F4-VN34439-HO BILSTEIN ΚΙΤΡΙΝΑ...ξερει κανεις σε ποια κατηγορια παιζουν?