Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 16 από 16

Θέμα: ΠΕΡΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ

Rides
    0

Προεπιλογή

D2 προτείνω και εγω. υπαρχει και αντιπρόσωπος που μπορεις να απευθυνθείς ακομα και από εξω να την φερεις, και να τους πεις τι θες και να τη φερει στα μετρα σου

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Θα σου πρότεινα κι εγώ M-Pack ως συνδυασμό τιμής-ποιότητας-προιόντος...

Σε ρυθμιζόμενη θα ξεφύγεις κάπως οικονομικά και θα περιορίσεις αρκετά την άνεσή σου... Αν δεν σ' ενδιαφέρει αυτό τότε ναι, να βάλεις ρυθμιζόμενη και να το ψάξεις και να ασχοληθείς και με το στήσιμο...

Για την D2 ξέρω ότι δεν έχει καλό rebound σε μεγάλες ταχυτητες (πχ 140χλμ) αλλά φορεμένη σε Ε36 Μ3... Για το δικό σου δεν ξέρω αν ισχύει...
    ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,

ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!

3. The Following 2 Users Say Thank You to HLIAS - E36 For This Useful Post:

Kostas Maras (28-03-14), leo328 (22-03-14)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GIANNHS M Εμφάνιση μηνυμάτων
    απο μια αναρτηση ζηταω..... βασικα να μην κοπαναει το αμαξι κ να εχει την δυνατοτητα να ρυθμιστει στα μετρα του αυτοκινητου ετσι ωστε να δουλευει σωστα.

το αμαξι ποτε δεν θα το βαλω σε πιστα ετσι ωστε να αναζηταω το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα...
    απλα στις βολτες μου κ στα ταξιδια μου με την οικογενεια θελω να εχω ενα καλοστημενο αμαξι.
    Καλημερα,
    Το Ε39 ειναι ενα οικογενειακό αμαξι ανεσης για τους επιβατες και ανετο στον οδηγό.
    Αυτός ειναι ο χαρακτηρας του και γι αυτο εχει κατασκευαστει.
    Απ την στιγμη που δεν σε ενδιαφερει η πιστα, οι χρονοι, τα ημισλικ κλπ, μια coilover αναρτηση ειναι μια λάθος αποφαση.
    Και δεν αναφαιρομαι μονο σε φτηνες αναρτησεις τυπου D2 και BC. Το ιδιο θα συνεβαινε αν ειχες την οικονομικη δυνατότητα να εμπαζες μια Ohlins ή μια Moton.

Με τη προσθηκη coilover αναρτησης το αμαξι σιγουρα
    -θα χασει τον χαρακτηρα του
    -θα κοπανάει
    -θα εχει χειρότερο κρατημα
    M3 CSL

5. The Following 3 Users Say Thank You to chief For This Useful Post:

Bitz (22-03-14), Kostas Maras (28-03-14), leo328 (22-03-14)

Περιοχή
    χαλανδρι
    Rides
    2

Προεπιλογή

το καλυτερο πιστευω ειναι επειδη ειχα τετοιο αμαξι και μαλιστα m pack .να βρεις ελατηρια mpack και να τα συνδιασεις με αμορτισερ οπως bilstein ,sachs.....εμενα φοραγε την μαμα αναρτηση και το αμαξι ηταν μαγικο χαλι χωρις να χτυπαει και ουτε να εχει κλισεις .ηταν τελειο .βεβαια το mpack εχει και διαφορετικες αντιστρεπτικες,αλλα αυτο πιστευω εχει να κανει με τις κλισεις στις στροφες και οχι με την αποσβεση.
    Ε36 mpack

7. The Following User Says Thank You to gregE36 For This Useful Post:

leo328 (22-03-14)

Περιοχή
    ΑΙΓΑΛΕΩ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gregE36 Εμφάνιση μηνυμάτων
    το καλυτερο πιστευω ειναι επειδη ειχα τετοιο αμαξι και μαλιστα m pack .να βρεις ελατηρια mpack και να τα συνδιασεις με αμορτισερ οπως bilstein ,sachs.....εμενα φοραγε την μαμα αναρτηση και το αμαξι ηταν μαγικο χαλι χωρις να χτυπαει και ουτε να εχει κλισεις .ηταν τελειο .βεβαια το mpack εχει και διαφορετικες αντιστρεπτικες,αλλα αυτο πιστευω εχει να κανει με τις κλισεις στις στροφες και οχι με την αποσβεση.

στη περιπτωση αυτη να επισκευασω τα bilstein που φοραω να αλλαξω ισως κ τα ελλατηρια κ να αλλαξω αντιστρεπτικες.η πιο οικονομικη λυση.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο chief Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλημερα,
    Το Ε39 ειναι ενα οικογενειακό αμαξι ανεσης για τους επιβατες και ανετο στον οδηγό.
    Αυτός ειναι ο χαρακτηρας του και γι αυτο εχει κατασκευαστει.
    Απ την στιγμη που δεν σε ενδιαφερει η πιστα, οι χρονοι, τα ημισλικ κλπ, μια coilover αναρτηση ειναι μια λάθος αποφαση.
    Και δεν αναφαιρομαι μονο σε φτηνες αναρτησεις τυπου D2 και BC. Το ιδιο θα συνεβαινε αν ειχες την οικονομικη δυνατότητα να εμπαζες μια Ohlins ή μια Moton.

Με τη προσθηκη coilover αναρτησης το αμαξι σιγουρα
    -θα χασει τον χαρακτηρα του
    -θα κοπανάει
    -θα εχει χειρότερο κρατημα
    το οτι ειναι ενα αμαξι οικογενειακο δεν αμφιβαλει κανεις....(δεν γνωριζω πολλα) αλλα ποσα αυτοκινητα οικογενειακα φορανε αναλογες αναρτησης?κ δηλαδη παρολο που ειναι ρυθμιζομενη δεν μπορει να δουλεψει στο φασμα των ρυθμισεων της αρμονικαπανω σε τετοια αυτοκινητα?

Περιοχή
    ΑΙΓΑΛΕΩ
    Rides
    1

Προεπιλογή

πανω στη μπουκαλα την μπροστινη γραφει τον εξης κωδικο.....F4-VN34439-HO BILSTEIN ΚΙΤΡΙΝΑ...ξερει κανεις σε ποια κατηγορια παιζουν?

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP