Όταν χαλασουν τα σινεμλόκ ψαλιδιών μου πρότεινε ο μηχανικός μου από Ζ4Μ αντί Μ3 που δεν μπαίνουν απ´ ότι μου είπε. Μήπως είναι καλύτερα κάτι σε powerflex ? Ξέρει κάποιος περί του θέματος?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Όταν χαλασουν τα σινεμλόκ ψαλιδιών μου πρότεινε ο μηχανικός μου από Ζ4Μ αντί Μ3 που δεν μπαίνουν απ´ ότι μου είπε. Μήπως είναι καλύτερα κάτι σε powerflex ? Ξέρει κάποιος περί του θέματος?
Από 330 θέλω να μεγαλώσω να γίνω M3.
Τα σινεμπλοκ του Ζ4Μ ειναι τα ιδια ακριβως με του Μ3 Ε46 και μπαινουν σε ολα τα ΝΟΝ Μ 46αρια με μια μικρη πατεντα... κοβεις ενα μικρο κομματακι απο τα αυτακια που εχουν και καθονται ακριβως. Το εχω κανει εγω. Ωστοσο επειδη η διαφορα που θα δεις δεν ειναι δραματικη προσωπικα θα προτεινα powerflex.
Aν τωρα το αυτοκινητο σου εχει ανρτηση σκληρη και αντιστρεπτικες αφτερμαρκετ θα προτεινα να ξαναβαλεις τα εργοστασιακα γιατι θα ειναι πολυ σκληρο. Η καθε ανωμαλια των "καλων" ελληνικων δρομων θα σου περναει στο τιμονι και γενικα θα αυξηθουν και οι τριγμοι εντος καμπινας.
Μια γυναικα δεν ξεχνα ποτε εναν αντρα που ειχε. Ενας αντρας δεν ξεχνα ποτε μια γυναικα που δεν ειχε..
Αν είναι ίδια μάλλον ο μηχανικός μου δε μας τα λέει καλά. Απ την άλλη τόσο μεγάλη διαφορά θα δω; Επηρεάζει την ανάρτηση το συνεμπλόκ; Εχω την εντύπωση πως επηρεάζει στο τιμόνι δεξιά αριστερά κατα την οδήγηση σε σλάλομ ας πούμε, αν κάνω λάθος ας με διαψεύσει κάποιος να ξέρουμε τι μας γίνεται λίγο. Απ την άλλη με 19άρια κ coilover που έχω ούτως ή άλλως είναι "κουδουνίστρα" οπότε ένα κ το αυτό, ούτε έχω σκοπό να το πάρω το αμάξι μαζί μου στην μεταθάνατον ζωή
Από 330 θέλω να μεγαλώσω να γίνω M3.
Κάτι σε powerflex σκέφτομαι κι εγώ στο κοντυνό μέλλον...
Έχεις πάρει απο κάπου προσφορά???
Ξέρουμε καθόλου τιμές για Ε46αρια????
Εγώ είμαι με coilover και 17 και έβαλα τα meyle HD που είναι συμπαγή σαν του Z4 και η μόνη διαφορά που είδα είναι στις απότομες αλλαγές πορείας,στο σλάλομ δηλαδή.Όμως το τιμόνι σπαρταράει και βγάζει κραδασμό πολλές φορές στις κακοτεχνίες.Προσωπικά δεν μ'άρεσαν.
aristent (07-03-14), Vassilis ///M (06-03-14), zaharias (07-03-14)
Vassilis ///M (06-03-14)
Με KW V2, H&R, Powerflex και 18αρια νομιζω πως το αμαξι μου ειναι ανυποφορο πλεον για μεσα στην Αθηνα. Σε καλη ασφαλτο και πιστα ειναι μια χαρα. Στην Α.Ο μια χαρα. Στους κωλοδρομους του Πειραια πχ που ειναι ολο λακουβες, νερα, σαμαρακια κ.α το αμαξι δεν παλευεται πλεον με κουραζει. Για καμια ωρα καλο ειναι, αν φας 3 ωρες κινηση παιζουν τα νευρα σου με το κοπανημα και το τρεμουλο στο τιμονι.
JiMk86 (07-03-14), Vassilis ///M (06-03-14), wheelman (07-03-14)
Vassilis ///M (07-03-14), zaharias (07-03-14)