και ομως το αγορασε και το κινει κανονικα για ταξι ο τυπος.
κοιταξτε εκφρασεις και χαμογελα οι τυχεροι πελατες!!!
και ομως το αγορασε και το κινει κανονικα για ταξι ο τυπος.
κοιταξτε εκφρασεις και χαμογελα οι τυχεροι πελατες!!!
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
ρε γιωργο εμενα μου φαιενται λιγο κουλο!!ειναι το turbo με τα 500 αλογα και ειναι βενζινη!!ειναι δυνατων να πηρε ο αλλος αυτοκινητο που καιει τα αντερα του για να το κανει ταξι?αυτος θα δουλευει για να βαζει βενζινη οχι για το μεροκαματο!!!!!καμια ψιλοδιαφημηση το κοβω η κατι αλλο τελος παντων!!!!!
Και να μπαινει ο καθε βρωμικουλας και να καθεται στα δερματινα καθισματα...μπαααα....χλωμο!!!
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
Το 2000 είχα ένα Ε34 με φουλ Μ5 look το οποίο αγόρασα και δούλευα σαν ταξί (hackney carriage & private hire) στην Ουαλία. Οι αντιδράσεις των Ουαλών (οι οποίοι είχαν συνηθίσει Mondeo και Focus στη δική μου κομητεία) ήταν το κάτι άλλο ενώ η δουλειά σε κούρσες για αεροδρόμια σε πολύ υψηλά επίπεδα. Βέβαια ήμουν 2 φορές τη βδομάδα με τα Autoglym να το καθαρίζω από τους βρωμίκουλες που αναφέρει ο Μήτσος (δυο φορές μάλιστα μου το ξέρασαν μεθυσμένοι Αγγλοσάξονες τη μία μέσα στους αεραγωγούς ένα ζώον). Πάντως - για να κλείσω και το off topic - το ταξί του κυρίου είναι από άλλο πλανήτη, ακόμα και οι Γερμανοί χαζεύουν!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη yannisv : 21-04-10 στις 09:59
When people talk, listen completely. Most people never listen. Ernest Hemingway
stratos (21-04-10)