Ένα μικρό λατομείο βάλαμε φίλος και μας βγήκε η ψυχή.Έχουμε βάλει και καμιά δεκαριά συγκροτήματα μπετού εκεί κάτω.Από το 2004 έχω πάει πολλές φορές και πάντα βλαστημάω
Νικολαε, ασχετο:
Αν "ξεμεινετε" απο νταμαρι (δεν καταλαβα ακριβως τι εννοεις πως κανατε) εχω* ετοιμο ενα με στοκαρισμενους καποιες εκατονταδες ογκους που καθονται...
εδιτ, * κολλητος μου, οχι εγω
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ntinos : 09-02-14 στις 10:31
Ένα μικρό λατομείο βάλαμε φίλος και μας βγήκε η ψυχή.Έχουμε βάλει και καμιά δεκαριά συγκροτήματα μπετού εκεί κάτω.Από το 2004 έχω πάει πολλές φορές και πάντα βλαστημάω
ωραια δουλεια αλλα τα χαλαει το κλιμα και η ζεστη εκει κατω, λογο εργασιας εξω στον ηλιο η κατω απο υποστεγα ...ειχα τυχει και εγω οταν στηνανε ενα λατομειο σε ενα πελατη μου εδω στο Ηρακλειο και ειχα μεινει εκπλπηκτος παντος.
Δεν ξερω Ελλαδα γίνονται πλεον?
Βασίλη εγώ από κουζίνα είμαι άσχετος,ο συνάδελφος όμως που ήρθαμε τώρα μαζί τα βολεύει,σήμερα ετόιμασε κοτοπουλακι, μια σεφ βρήκαμε και φέτα δωδώνη(!) κάτι ελίτσες και περάσαμε
Αλλιώς macdonald, pizza hut,papajim και τέτοια.Από εστιατόρια μόνο λιβανέζικα και ιταλικά εμπιστεύομαι αλλά δεν έχει σε όλες τις περιοχές.