Μπράβο Πέτρο, ευχαριστούμε για το "οδοιπορικό"!
Μπράβο Πέτρο, ευχαριστούμε για το "οδοιπορικό"!
...
bimmer-corfu (17-01-14)
bimmer-corfu (17-01-14)
bimmer-corfu (18-01-14)
Κάθε χρόνο Πέτρο, μας έχεις συνηθίσει στις όμορφες αφηγήσεις με όμορφες φώτος, από τις εξορμήσεις σου. Μπράβο!
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
bimmer-corfu (18-01-14), oldcarskickass (18-01-14)
freddys (18-01-14)
Στην διαδρομη της Ελβετιας περασες νυχτα αν δεν καταλαβα λαθος?
Κιασο-Λουγκανο εντελως διαφορετικοι ,στην μια πλευρα οι Ιταλοι χυμα,στην αλλη οι Ελβετοι αρματωμενοι και μπλαζε και τυπικοι ,αυστηροι.
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
bimmer-corfu (18-01-14)
Ναι νύχτα στο πήγαινε, απο το πρωί μέχρι το βράδυ στο έλα
Αν δεν μπορείς να πας γρήγορα με 100 ίππους, τότε, δεν θα πας ούτε με 500
katsaraios (18-01-14)
Ευχαριστουμε Πετρο για το ταξιδι!!!....διαβαζοντας και βλεποντας τις φωτο,ηταν σαν να πηγα και εγω!!!
....μια και εχω γεννηθει Γερμανια,Αουγκσμπουργκ το 1966 και μεγαλωσα στο Μαϊνχαϊμ μεχρι το 1976,θα ηθελα να παω και εγω ξανα,ισως θυμηθω και τα Γερμανικα, που μιλουσα & εγραφα καλυτερα απο τα Ελληνικα!!!
ισως και γι'αυτο καποιες στιγμες εχω προβλημα με τη συνταξη,οχι αυτη των ταμειων.....
ΥΣ...ο προφυλακτηρας πως "συνηλθε"???.... απ'οτι ειδα στις φωτο ειναι ΟΚ....και με το παμπριζ τι θα κανεις???
bimmer-corfu (18-01-14)
Αν δεν μπορείς να πας γρήγορα με 100 ίππους, τότε, δεν θα πας ούτε με 500
aristent (18-01-14)
Bimmer-corfu
Καταπληκτική εκδρομή! Συγχαρητήρια :-) πάρα πολύ ωραίες φωτογραφίες
Το τούνελ των 17χλμ πρέπει νσ είναι το Gottharts? Άστα, πολλή ταλαιπωρία... από εκεί πέρασα σήμερα (1100 χλμ σερί από Calais προς Lugano).
Δύο ερωτήσεις:
-από ταχύτητα οώς τα κατάφερες; Εγώ τηρούσα ευλαβικά τα όρια στην Ελβετία..
-με τα χειμερινά λάστιχα, σου ζήτησαν να έχεις αλυσίδες μαζί;
Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!