1) .. Με συμβουλή απο το ιphoneehellas άλλαξα την ιδιοτητα μου απο User σε developer οπότε το πρόβλημα της διαφήμισης για παιχνίδια μετριάσθηκε.
2).. Παιχνίδι για BMWδάκιδες, δωρεάν στο iTunes , κι αυτό : BMW XDrive Challenge 2014.
1) .. Με συμβουλή απο το ιphoneehellas άλλαξα την ιδιοτητα μου απο User σε developer οπότε το πρόβλημα της διαφήμισης για παιχνίδια μετριάσθηκε.
2).. Παιχνίδι για BMWδάκιδες, δωρεάν στο iTunes , κι αυτό : BMW XDrive Challenge 2014.
Χρίστος (29-12-13)
Το περιμέναμε πως και πως και ήταν ο βασικός λόγος που πολλά αν όχι τα περισσότερα tweaks δεν λειτουργούσαν στο Cydia. O Saurik πριν από λίγες ωρες ανακοίνωσε την διαθεσιμότητα του Cydia Substrate 0.9.5000 που φέρνει συμβατότητα τόσο με το iOS 7 αλλά και τους ARM64 CPU που χρησιμοποιούνται στα iPhone 5s, iPad Air, και iPad mini 2.
"Substrate 0.9.5000 έγινε διαθέσιμο, με υποστήριξη του iOS 7 και ARM64. (Για να λειτουργήσουν τα extensions σε ARM64, πρέπει αυτά να γίνουν recompiled.)" ήταν οι ανακοίνωση του.
Αυτή η αναβάθμιση σημαίνει πως πλέον τα περισσότερα tweaks μπορούν να λειτουργήσουν στις περισσότερες συσκευές. Μπορείτε να βρείτε το 0.9.5000 από το Changes tab στο Cydia.
Μπορεί να πάρει κάποιο χρόνο έτσι ώστε οι developers να κάνουν recompile τα extensions για τον 64-bit processor αλλά πλέον ο δρόμος έχει ανοίξει.
Για οσους δε καταλαβαν.....σπατε πολυ πιο αφοβα απο σημερα!!!
freddys (02-01-14)
Eπειδη εχει επελθει ενας χαμος με ολους οσους περνανε πακετα που δεν εχουν αναβαθμιστει για το ios7 εχουμε ως επακολουθο το ενα restore να ακολουθει το αλλο.
ΔΕΝ χρειαζεται να κανε restore επειδη περασατε ενα μη συμβατο ή σπασμενο πακετο απο cydia.
Kαλο ειναι να περιμενετε και να κατσετε με το τηλεφωνο ως εχει για λιγες μερες ακομα μεχρι οι developers βγαλουν αναβαθμισεις για το ios7.
Περαστε ios7, σπαστε με το καινουριο εργαλειο και μεινετε ετσι.
Περνατε ΜΟΝΟ οτι βλεπεπε οτι ειναι συμβατο με το ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΑΣ και αν δεν ειστε 100% σιγουροι αφηστε το.
Περαν ολων των παραπανω αν παρολα αυτα περασατε κατι και τη πατησατε
θα δειτε οτι εχει προβλημα το κινητο και βλεπετε εφαρμογες οπως τα mail, safari, κομπιουτερακι, καιρος να κρασαρουν.
Λυσεις υπαρχουν 2.
Η μια ειναι να περασετε ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ απο το cydia το ifile και να πατε
/var/mobile/Library/Caches.
Βρisκουμε τα
com.apple.mobile.installation.plist
και
com.apple.LaunchServices-054.csstore. Διέγραφουμε και Reboot.
Η αλλη, πιο ευκολη που προτεινω ειναι το ilex.
ανοιγουμε cydia και περναμε αυτο το repo.
https://cydia.myrepospace.com/iLEXiNFO/
μεσα εχει 2app. Το ενα ειναι μεσω terminal (δε το θελουμε) και το αλλο ειναι απλο app.
Περναμε το δευτερο και το ανοιγουμε οταν ειναι ετοιμο.
Μεσα εχουμε 2 επιλογες.
καπως ετσι https://2.bp.blogspot.com/-hp77eyQda...00/RatIcon.png
Πατωντας το (i) βλεπουμε διαφορες των 2 επιλογων.
Θελουμε να καθαρισουμε ΜΟΝΟ το cydia και οχι ολο το τηλεφωνο οποτε παταμε τη πρωτη επιλογη.
ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ BACKUP καλου κακου!!!
το VPN διαβασα οτι εξασφαλιζει στο κινητο σιγουρια οτι δεν θα μου κλεψουν οτιδηποτε απο αρχεια και οτι αλλο!! επειδη δεν σκαμπαζω και παρα πολλα εσεις τι λετε ?? πρεπει να το εχω ενεργοποιημενο η οχι ? ειναι χρησιμο η οχι ? και τελος, καλα διαβασα οτι ειναι αυτη η χρησιμοτητα του ?
Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι'αυτόν που θα προσπαθήσει. Μ.Α.
Θες δλδ σε ενα τηλεφωνο που η ζωη της μπαταριας ειναι στο 24ωρο για να μν πω 12ωρο για πολλους, να εχει vpn ενεργο????
Εχεις ιδεα ποσο ενεργοβορο ειναι???
Και ως ατομο που οπως λες δε σκαμπαζεις και πολλα εισαι σιγουρος οτι θες να μπλεξεις με virtual ???
Tsik.D. (07-01-14)
Ένα VPN μπορεί να δημιουργείται για τη λειτουργικότητα του δικτύου που βρίσκεται σε οποιοδήποτε δίκτυο, όπως η κοινή χρήση των δεδομένων και η πρόσβαση σε πόρους δικτύου, εκτυπωτές, βάσεις δεδομένων, ιστοσελίδες, κλπ. Ένας χρήστης VPN αντιμετωπίζει συνήθως το κεντρικό δίκτυο με τρόπο που είναι ταυτόσημος με το να συνδέεται άμεσα με το κεντρικό δίκτυο. Η τεχνολογία VPN μέσω του κοινόχρηστου Διαδικτύου έχει αντικαταστήσει την ανάγκη διατήρησης ακριβών μισθωμένων γραμμών τηλεπικοινωνιακών κυκλωμάτων σε ευρείες περιοχές εγκαταστάσεων του δικτύου.
Η τεχνολογία VPN μειώνει το κόστος, επειδή δεν χρειάζεται φυσική μισθωμένη γραμμή για τη σύνδεση απομακρυσμένων χρηστών σε ένα intranet.
Τωρα οσο αναφορα την ασφαλεια,αν εχεις μοιραστει 1 κωδικο με εναν φιλο σου αν εχεις ανοιξει μια φορα τα δεδομενα bluetooth εισαι στοχος....Τωρα για να λεμε την αληθεια,αρχη των iPhones ηταν και η ασφαλεια.Αν καποιος κανει συγκριση malware Android vs Ios τοτε να δεις διαφορα.
Στο πιο γενικο πλαισιο,εισαι οκ.Ηδη το εχει προβλεψει η Apple ωστε οι συνδεσεις που κανεις να εχουν μια Α κωδικοποιηση.(ασχετα που πλεον εχει αποδειχτει οτι τα iMessages μεσω wifi διαβαζονται χαλαρα απο την ιδια.)
Για να μην σε παιδευω πολυ αν δεν εισαι σε μια εταιρια ή φοιτητης που εχει διπλωματικη ή κανει διδακτορικο και φοβασε τοσο πολυ (οτι καποιος θελει να κλεψει τα δεδομενα σου και να τα ερμηνευσει)κατσε για 2 λεπτα σε εναν υπολογιστη.
Γιατι αλλιως κανενας δεν νομιζω να εχει ορεξη να κανει scan και να προσπαθει να κανει man in the middle attack χωρις να εχει να κερδισει κατι...
ευχαριστω πολυ και τους 2 σας !! καλυψατε πληρως την ερωτηση μου. απλα επειδη ειναι η πρωτη μου επαφη με μηλοφωνο και το ειδα στις ρυθμισεις μου αναψε η περιεγεια!! το γκουγκλαρα και μολις διαβασα ποια ειναι η χρησιμοτητα του καταλαβα στο περιπου.. ετσι και απευθυνθηκα σε εσας για να καταλαβω τι ακριβως ειναι και αν μου χρειαζεται.. τελος, κατεληξα στο οτι δεν μου ειναι χρησιμο +οτι δεν θελω να μου τρωει την μπαταρια μιας και εχω μονιμως το 3G αναμμενο και ηδη η μπαταρια μου βγαζει δεν βγαζει 1 μερα... ευχαριστω και παλι για τις απαντησεις σας
Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι'αυτόν που θα προσπαθήσει. Μ.Α.
δε το χω δοκιμασει και δε ξερω αν ειναι καλο.
Απλα ειναι free και οποιος θελει το δοκιμαζει!!!
NAVFREE GPS Live Greece
- ΔΩΡΕΑΝ
- Category: Navigation
- Released: 17 December 2013
- Version: 2.3.46
- Size: 182 MB
- Languages: English, Bokmål, Norwegian, Chinese, Czech, Danish, Dutch, Finnish, French, German, Greek,
Hebrew, Hungarian, Italian, Portuguese, Romanian, Russian, Spanish, Swedish, Turkish- Developer: Geolife Ltd.
- © Geolife Ltd.
NAVFREE GPS + Streetview, Traffic and Live Parking Finder
Over 15 Million Users Worldwide - World Class GPS Navigation with Offline Maps & Streetview.
NOTE :- New Version - Before we start beating our testing team, if anyone is experiencing any app crashes
please email support@navmii.com with details of your OS and which phone you are using.
Thank you! - Navfree Team.
Navfree is a completely free, voice guided navigation app, with no hidden costs or charges.
We use OSM map data, which is created by you and millions of other people around the world.
The more you correct the better the map.
As it's reliant on you, maps are occasionally incorrect, but you can get involved and use NavfreeΆs inbuilt feedback tool to correct this.
Navfree features on-board maps, which are stored on your device.
Therefore requires no data connection (unless of course you use the connected services).
Use Navfree abroad to avoid high roaming costs!
• Complete voice guided navigation
•Incredibly beautiful HD maps
•Fast routing - no data connection is required!
•Missed a turn? No problem…let automatic rerouting get you back on track.
•Switch to walking mode when youΆre on foot.
•Offline and Online address search.
•Simple POI search within Navfree, or use Foursquare for an extensive list.
•Navigate via Postcode, city, street or POI. WhatΆs here?
•Upgradable Premium Content including: Traffic, Celebrity Voices, Safety Cameras
•Integrated Google street view
awh.com
freddys (08-01-14)
Παιζοντας με το ifile και ψαχνωντας το Carrier Bundle καταφερα και καποιες αλλαγες να ξεκλειδωσω στιγμιαια το κινητο...Αποτελεσμα επαιξα με 5 διαφορετικες καρτες και ολες λειτουργουσαν χωρις r-sim!!!
Ομως μεχρι να χαρω πολυ εσκασε μηνυμα για ενημερωση ρυθμισεων δικτυου...Μια,δυο τρεις εδωσα να κανει ενημερωση και τσουπ activation ξανα απο την αρχη!Μονο που οταν αφαιρω την σιμ με πεταει κανονικα στις εφαρμογες!Το εχει ξανα κανει το ιδιο και στην 6.1.4(δηλαδη αν αλλαζω σιμ activation,χωρις σιμ εφαρμογες οκ).Το θεμα ειναι μετα το jb υπαρχει τροπος ξεκλειδωματος εκτος του official unlock και r-sim;