Τα καλυτερα κουπερακια ειναι του 98-99 ιντζεκσιον....
Για να μπει το βιτεξ θέλει πολυ δουλεια δεν αξίζει εχει γίνει και στην Ελλάδα !
Τα καλυτερα κουπερακια ειναι του 98-99 ιντζεκσιον....
Για να μπει το βιτεξ θέλει πολυ δουλεια δεν αξίζει εχει γίνει και στην Ελλάδα !
Στο μυαλο μου το'χω ως εξης:Αγορα μιας μετριας καροτσας εως 700 ευρω....Αλλαγη πατωματων(οδηγου-συνοδηγου σαπιζουν) και συνηθως πισω πορτας που θα'χουν σαπισει,αφου θα το'χω περιποιηθει ολο καταλληλως με τριψιματα-κοψιματα-κολληματα λαμαρινας απο μενα,οπου χρειαζεται....Ασταρωμα,πισσ ρισμα,βαψιμο απο τα χερακια μου με κοστος υλικων γυρω στα 250 ευρω....2 καθισματα μπροστινα απο Seicento Sporting,ντυσιμο το πισω και τα πλαινα σε ταπετσερη....Μοτερ-σασμαν επισης απο Sporting,ολα αυτα κανα 1500αρικο δλδ,περιπου...Διαφορες λεπτομερειες καλλωπιστικες που εχω στο μυαλο μου θα γινονται σταδιακα μετα....Αναλωσιμα τυπου φρενα-αμορτισερ δεν τα βαζω στο κοστος.Συνολο κοστους μαξιμουμ στο 3χιλιαρο για ενα ομορφο απλο μινι κουπερακι,που θα βγαινει βολτα ενα ΣΚ για χαβαλε
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
Το έχει το power αυτού του μήνα,τι να πω φαίνεται άψογο!
Φοράει μπροστά υποπλαίσιο για να κάτσει το μοτέρ και ανάρτηση coilover, τετραπίστονα 241mm λόγω 13άρας πίσω υποπλαίσιο με ρυθμιζόμενους υστερούντες βραχίονες και επίσης coilover.Το μοτέρ είναι B18C spec-R γύρω στα 216ps με περιφερειακά.Διατηρεί το A/C και για να χωρέσουν όλα αυτά η μούρη είναι μονοκόμματη πολυεστερική και μακρύτερη κατά 12,7 cm!! Επίσης το καντραν είναι από S2000!!!
Εγώ το γουστάρω τρελά πάντως
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikos valvetronic : 01-01-14 στις 23:27
Bazil Van Sinner (02-01-14), spar@ (02-01-14), Vasilis M3 (02-01-14)
Ετσι κιτρινακι ηταν και το δικο μου...αλλα αν φτιαξω αλλο τωρα,θα παιξει σε μπλε ή γαλαζιο ή British Green,ολα με ασπρη οροφη,καθρεπτες και λωριδες στο καπο....Ονειραααααα!!
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
spar@ (02-01-14)
τι λέτε για ένα NSU?
doctore (02-01-14)
ειναι ερωτας το μινι!
εχω κανει πολλα ταξιδια μικρος με 1000ρακι
WRC is for boys
GROUP B was for men
BILL007 (04-02-14)
Ασε παρε καλυτερα Ε92 Μ3 γιατι τα καλα NSU παιζουνε απο 35 και πανω. Για να παρεις μια ιδεα: https://www.nsu-tt.de/
WRC is for boys
GROUP B was for men