H lf 1 εχει ζουμ
(Μαλιστα, για τα 200mm που φτανει, καποιοι τα εχω πληρωσει για φακο 1250 ευρω....)
Η ΤΖ4 εχει διπλασιο ζουμ, αλλα τιποτε αλλο καλυτερο απο τη LF1 (χωρια που καλη φωτο με ζουμ στο τερμα, αν δεν ειναι νταλα ο ηλιος ή αν ειναι η μηχανη σε τριποδο, δεν). ΕΚΤΟΣ αν μιλαμε για παπαρατσι ποιοτητα.
Η LF1 εχει ΠΟΛΥ ποιο φωτεινο φακο (3στοπ διαφορα, ειναι πραγματι ΠΟΛΥ)
Τραβαει καλυτερο βιντεο
Εχει γενικως περισσοτερες δυνατοτητες που (αν σε ενδιαφερει) μπορει να σε βοηθησουν να τραβας οτι θελεις...
Το βασικο παντως ειναι τι σε ελκει... Τεραστιο (μη χρηστικο συνηθως) ζοομ, η δυνατοτητες φωτογραφισης (πχ) με χαμηλο φωτισμο κλπ...
οχι νυχτερινα και νομιζω οτι για εκει θελει αλλο..
τοπια και καθημερινοτητα, ειναι ποιο πολυ στα ενδιαφεροντα μου .
Το διλημμα που εχω ειναι το εξησ και για αυτο θελω την γνωμη σου
Να παρω μια 3100 με δωρο τον 18-105 ή να παρω την 3200 με κιτ 18-55
σαν body εχουν αρκετες διαφορες με την 3200 να ειναι ποιο μπροστα.
Τι λες?
Θα μελετησω τα των 3100/3200 συν και πλήν, και θα σου απαντησω αυριο ;-)
Leonidas_E39 (04-12-13), Nino (04-12-13)
Η 3200 εχει καλυτερα χαρακτηριστικα σιγουρα.
Να την προτιμισεις
tokiko (09-12-13)
Απλα και κυριως φτηνα !
(Μονο οι 3 φακοι του "πακετου" πανε 20.οοο)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ntinos : 09-12-13 στις 09:33
Bazil Van Sinner (09-12-13), tokiko (09-12-13)
Μπίλι τις ξέρω τις leica. Αυτό που μου θύμησες όμως είναι όταν πήγα στο πλαίσιο να τσεκάρω μηχανές του ζήτησα συγκεκριμένη μηχανή που δεν την είχανε στοκ μου έδειξε μια άλλη και ενώ του λέω ότι θέλω να είναι made in japan και βαριά μου είπε ότι αυτή η πλάκα πρέπει να σταματήσει και ότι όλες γίνονται στην κίνα και ότι το βάρος δεν παίζει ρόλο.
Εννοείται ότι δεν ασχολήθηκα άλλο μαζί του και σκεφτόμουνα από μέσα μου η λάϊκα που κάνει 3κ και βάλε και από πίσω στην οθόνη λέει με μεγάλα γράμματα MADE IN GERMANY είναι μούφα
Bazil Van Sinner (09-12-13)