Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 33

Θέμα: Willy's M38

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    ..εκτος εαν βγαλεις πινακιδες(φιλπα νομιζω οτι βγαινουν) και το κυκλοφορεις νομιμα:
    ποιος το είπε αυτό;

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ναι θα βγάλει και θα το κυκλοφορεί μόνο σε event ιστορικών και για συντήρηση

3. The Following 2 Users Say Thank You to BILL007 For This Useful Post:

mark e92 (30-10-13), TSAF (30-10-13)

Περιοχή
    Melissia / N. Penteli
    Rides
    1

Προεπιλογή

οπως ειπα ψαξε για ενα επαγγελματικο LR ωστε να εχεις μονο τα 105 τον χρονο και θα εισαι μια χαρα. Αμα θες Αμερικανια παρε ενα Κ5 blazer. Μια χαρα θα εισαι.
    WRC is for boys
    GROUP B was for men

5. The Following User Says Thank You to TSAF For This Useful Post:

BILL007 (30-10-13)

Περιοχή
    Mαρκόπουλο Αττικής
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο playmaker Εμφάνιση μηνυμάτων
    αξιζει ο γνωστος μου που εχει ριξει πανω απο 20.000 ειναι πιο μουρατος και απο porshe
    μιλαμε για σωστα πραγματα οχι καγκουριες οπως ειπε ο paganis συμφωνω μαζι του ορμα
    Ρε φίλε δεν παίζεσαι έχεις πρόβλημα με τα Porsche τελικά..
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο teo21 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το θέμα είναι ότι ο ήχος του S54 δε συγκρίνεται με τίποτα!

7. The Following User Says Thank You to Vasilis M3 For This Useful Post:

playmaker (30-10-13)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Και ομωσ τα αγαπαω

9. The Following User Says Thank You to playmaker For This Useful Post:

Vasilis M3 (30-10-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο TSAF Εμφάνιση μηνυμάτων
    οπως ειπα ψαξε για ενα επαγγελματικο LR ωστε να εχεις μονο τα 105 τον χρονο και θα εισαι μια χαρα. Αμα θες Αμερικανια παρε ενα Κ5 blazer. Μια χαρα θα εισαι.

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο playmaker Εμφάνιση μηνυμάτων
    αξιζει ο γνωστος μου που εχει ριξει πανω απο 20.000 ειναι πιο μουρατος και απο porshe
    μιλαμε για σωστα πραγματα οχι καγκουριες οπως ειπε ο paganis συμφωνω μαζι του ορμα
    πριν δωσω τον 64αρι σκαραβαιο μου, οταν εβγαινα βολτα για να γραψει καποια χλμ...τα βλεμματα ηταν στραμμενα πανω του..
    τωρα που θα βγαλω τον 59αρι στον δρομο..και θα ειναι στην πενα, ας ερθει το πορσε διπλα , να δουμε ποιο θα κοιτανε..

12. The Following User Says Thank You to paganis For This Useful Post:

playmaker (30-10-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Είχε ένα πολύ καλό Κ5 στο car βενζίνη τρελό εργαλείο, να το πάρεις να βγάλεις γούστα and you can drive like a farmer

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dafidack Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λιακο,αν εχεις λεφτα για πεταμα εχω κατι ψιλοεκρεμμοτητες σε εφορια,δανεια κτλ.
    Βασίλη όταν ξεμπερδέψω απ' όλα θα σου κάνω δώρο ένα μοτεράκι Μ5 αφου λεφτά υπάρχουν...! Να βγάζει αφρούς ο Άρης!!!

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Andri Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λιάκο, βάλε προτεραιότητες στο τι πραγματικά θέλεις να κάνεις....
    Αν θέλεις να φτιάξεις το 36αρι Μ3 που μου έλεγες επικεντρώσου εκεί και άσε τα περιττά έξοδα σε κάτι που δεν θα χρησιμοποιήσεις άμεσα.
    Είναι άλλο θέμα να κοιτάς τι θα μπάξεις πρώτα στο 36αρι και άλλο να μου πας από το ένα όχημα στο άλλο.
    Ακόμα και για το Μ3 εμένα η άποψη μου είναι άλλη και στο έχω πει, αν θέλεις Μ3 πάρε γνήσιο αλλά η απόφαση είναι καθαρά δική σου.

Ξέρεις ότι σου τα λέω όλα φιλικά αφού δεν θέλω να πεις θα κάνω 10 πράγματα και δεν κάνεις ούτε 2 στο τέλος αφού χρόνος και χρήμα δεν περισσεύουν σε κανέναν μας.
    Αντρίκο δίκιο έχεις, κι εγώ αυτό φοβάμαι και το σκέφτομαι να κάνω την κίνηση, μην πάει "πισω" το project να κάνω το 36άρι Μ3 γιατί μετά θα γίνουν όλα μαζί μπάχαλο και δεν θα καταφέρω να βγάλω τίποτα απο τα δύο σωστό όπως το θέλω...

Όσο για το 36άρι δεν παίρνω άλλο... Ξέρω ότι μπορεί να συμφέρει οικονομικά αλλά και πάλι είναι ρίσκο γιατί δεν ξέρω τι κομμάτι θα πάρω και απο 'κει που πάω για καλύτερα μπορεί να "ξηλωθώ" διορθώνοντας τα σπασμένα του προηγούμενου...

Τουλάχιστον τώρα έχω καλό εργαλείο στα χέρια μου και θα ξέρω σε κάθε βήμα της βελτίωσης τι θα υπάρχει πάνω και με πόση προσοχή και μεράκι θα γίνει...

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dark knight Εμφάνιση μηνυμάτων
    αν θες να το κανεις σωστο και πληρες ,που καθως προχωραει θα το θες.ειδικα αν ερθεις σε επαφη με αλλους κατοχους που θα το εχουν σε αριστη κατασταση.σε τετοια ιστορικα αυτοκινητα την διαφορα την κανουν εκεινα που ειναι πληρη και οχι τα προχειροφτιαγμενα που απλως κινουνται.και η διαφορα ενος ημιτελους με ενα καλο προυποθετει εκτος απο χρημα,χρονο και υπομονη.εκτος των αλλων θα ειναι ενα οχημα ελευθερου χρονου κυριως το καλοκαιρι και για μικρες αποστασεις.με το ε36 θα περνας περισσοτερο χρονο και την καθε αναβαθμιση θα την εισπρατεις πιο αμεσα σαν οδηγικη ευχαριστηση.προσωπικα θα επελεγα την αναβαθμιση της ε36
    Κι εγώ όπως το βλέπω μάλλον θα αναβάλλω την τρέλα μου για το Μ38 προσωρινά για χάρη της μπέμπας γιατί δεν μπορώ να περιμένω άλλο, θέλω να την κάνω "κτήνος" και είναι μπόλικα αυτά που πρέπει να κάνω... Δεν πρέπει να υπάρχουν καθυστερήσεις, το έχω βάλει στόχο...

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο TSAF Εμφάνιση μηνυμάτων
    Aν πάρω θα είναι αποκλειστικά και μόνο Μ38 γιατί έχω "φάει κόλλημα"...

Και όπως προαναφέρθηκε συμφωνώ απολύτως ότι κατα 99% θα παρασυρθώ και θα θέλω να γίνει όλο και καλύτερο ειδικά βλέποντας άλλα παρόμοια σε καλύτερη κατάσταση και πιο προσεγμένα και μετά δεν θα συμμαζεύομαι... Και όπως είπε και ο aristent και αν καθυστερήσει και λίγο δεν έγινε και τίποτα ούτε θα χαθούν τα τζιπάκια...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη HLIAS - E36 : 30-10-13 στις 22:54
    ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,

ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!

Περιοχή
    Δράμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Βρήκα και κάτι άλλο https://www.armytrucks.gr
    ///M-POWER

16. The Following 2 Users Say Thank You to KalpasM3 For This Useful Post:

BILL007 (31-10-13), HLIAS - E36 (31-10-13)

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP