Αρχικό μήνυμα απο
Ε91
Είναι γνωστό σε όλους ότι κάθε αυτοκίνητο είναι ένα σύνολο ανταλλακτικών και αξεσουάρ από διάφορους προμηθευτές (άλλος προμηθευτής κατασκευάζει και προμηθεύει τη BMW τα τακάκια, άλλος τις μπαταρίες, άλλος τις ζάντες, άλλος τα πατάκια).
Σε κάποια από αυτά αναγράφεται η επιγραφή BMW, σε κάποια από αυτά αναγράφεται η επωνυμία του κατασκευαστή-προμηθευτή, σε κάποια και τα τα δύο (επιγραφή BMW και προμηθευτή).
Είθισται στα ανταλλακτικά που προμηθευόμαστε από το επίσημο service να υπάρχει μόνο η επιγραφή BMW, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα ίδια ακριβώς ανταλλακτικά που υπάρχουν στην ελεύθερη αγορά είναι υποδεέστερης ποιότητας. Απλά είναι λογικό το επίσημο να τα χρεώνει περισσότερο για να καλύπτει τα έξοδα λειτουργίας του και να βγάζει κέρδος.
Όπως έχω αναφέρει και σε άλλο post παλιότερα, όταν θέλησα να αντικαταστήσω τα πίσω τακάκια μου, θεωρώντας ότι παρά την προωθητική ενέργεια της BMW η τιμή τους εξακολουθούσε να είναι υπερβολική και γνωρίζοντας ότι η BMW βάζει τακάκια Textar στο BMW μου, μπήκα στο site της Textar, βρήκα τον ακριβή κωδικό ανταλλακτικού για το μοντέλο μου, τα παρήγγειλα μαζί με τον αντίστοιχο αισθητήρα φθοράς στον ανταλλακτικατζή-συνεργειά της γειτονιάς μου και πήγα και μου τα τοποθέτησε.
Μάλιστα, όταν έβγαλε τα μαμά τακάκια, τα οποία αλλάζονταν για πρώτη φορά, συνεπώς ήταν αυτά που φορούσε το αμάξι από το εργοστάσιο, μου τα έδειξε και ήταν ολόιδια με αυτά που του είχα παραγγείλει (έγραφαν πάνω μόνο Textar και όχι BMW και είχαν τον ίδιο ακριβώς κωδικό).
Θεωρώ υπερβολική την άποψη ότι ένα επίσημο service θα ασχοληθεί με τη διαδικασία να βρει ιμιτασιόν ή no name ανταλλακτικά, προκειμένου να τα πασάρει στον πελάτη ως γνήσια BMW.
Το αν κάποια ανταλλακτικά δεν φέρουν την επιγραφή BMW, αλλά μόνο του προμηθευτή, εφόσον έχουν χτυπημένο το επίσημο part number της BMW και βρίσκονται σε συσκευασία BMW, δεν τα καθιστά ιμιτασιόν, δεδομένου ότι ενδέχεται ο ίδιος ο κατασκευαστής-προμηθευτής να τα δίνει έτσι στη BMW.
Ενδεχομένως, σε κάποιο μη εξουσιοδοτημένο συνεργείο να γίνονται τέτοιες πατέντες, ώστε ο πελάτης να μένει ευχαριστημένος ότι πλήρωσε λιγότερα για δήθεν αντίστοιχης ποιότητας ανταλλακτικά και ότι γλίτωσε τα "κερατιάτικα" της αντιπροσωπείας, αλλά ευτυχώς ή δυστυχώς στη ζωή συνήθως ό,τι πληρώνεις παίρνεις.