Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 15 από 15

Θέμα: E90-usb και αλλα

Rides
    0

Προεπιλογή

Πολύ ενδιαφέρον θέμα ! Για πείτε τα όλα λεπτομερώς !

Περιοχή
    Lagadas - greece
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GiorgosN Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οπως λεω κ στον τιτλο εχω μερικα θεματακια με το ε90 316 τελος του 2009 που αφορουν την ηχητικη καλυψη.Και ξεκινω αμεσως
    1.το αμαξι φοραει απο τη μανα του το bussiness που παιζει μρ3 απο cd αλλα εγω θελω να τοποθετησω με καποιο τροπο θυρα usb, πανω σε αυτο θα ηθελα τυχον γνωμες οσων εχουν κανει κατι αναλογο σε αυτο το αυτοκινητο
    2.παρατηρησα οτι στην οθονη δεν αναγραφει τιτλο τραγουδιου ή αλλες πληροφοριες που υπαρχουν για το κομματι εγγεγραμενες στο σι ντι.το εχει παρατηρησει κανεις αυτο?επιπλεον αν με καποιο τροπο που πιθανον μου υποδειξετε τοποθετησω usb θυρα φανταζομαι παλι δεν θα αναγραφονται στην οθονη τιτλος και λοπια στοιχεια ωστε να μπορω ανα πασα στιγμη να διαλεξω ενα κομματι και να το παιξω,δηλ κατι σαν μενου που να μου βγαζει λιστα με φακελους που περιεχουν μουσικη και αναλογα την περισταση να μπορω να επιλεξω ενα φακελο και το εκαστοτε τραγουδι απο οσα θα περιεχει
    3.οταν συνδεω στο aux μια συσκευη βγαζει μαζι με τη μουσικη και ενα παρασιτο στο υποβαθρο, το οποιο ακολουθει τις αυξομειωσεις της εντασης της φωνης
    4.δεν υπαρχει πληκτρο mute ή τουλαχιστον δεν υπαρχει σε εμενα!
    5.αν τελικα προχωρησω στην τοποθετηση ενος multimedia κατι το οποιο αφηνω ως εσχατη ,λυση τι θα προτεινατε?κατι σε dunavin ή καποιο επωνυμο μαζι με κονσολα για να καλυψει τα κενα και τοι αλλο απαιτειται?επιπλεον σε αυτη την πε3ιπτωση θα συνεργαζονται τα συστηματα του αυτοκινητου με το multimedia χωρις να μου βγαζει ενδειξεις σφαλματος και δυσλειτουργιες?
    Ουφ αυτα τα ολιγα!
    Κοιταξε φιλε ενα π.χ. αλλο εμπορικο JVC, SONY,και αλλα διαφορα φυδικα θα σου δωσουν την πιο τελεια εμφαση στο Display ονομα φακελου, τραγουδιστη κομματιου αλμπουμ κ.α. καθως και την θυρα USB,
    αλλα δες και τωρα μπορεις ομως σ'αυτο να βαλης ενα mp3 cd με πανω απο 100 κομματια μηπως το USB που θα σου δωση το αλλο, φεριπην 800 , χιλιαδες θα τα ακουσης ποτε?
    ετσι κι'αλλιως δεν ειμαστε σπιτι μας, ειμαστε στο αυτοκινητο απο χρονο φυσικα
    και το αλλο ειναι την πιοτητα που σου δινη το δικο του μπε εμ βε δεν νομιζω να'ναι το ιδιο με το αλλο το εμπορικο (εκτος αν ειναι κατι πανακριβο)
    παντως μονο γιαυτο και γιαυτο το λογο δεν θα το αλλαζα στη θεση σου.

Rides
    0

Προεπιλογή

Συμφωνω μαζι σου απλως θα προτιμουσα να μην κουβαλαω σι ντι αλλα να τα εχω ολα μαζεμενα σε ενα στικακι, προτεραιοτητα μου οπως ειπα ειναι να διατηρησω το εργοστασιακο συστημα.

Περιοχή
    Lagadas - greece
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GiorgosN Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συμφωνω μαζι σου απλως θα προτιμουσα να μην κουβαλαω σι ντι αλλα να τα εχω ολα μαζεμενα σε ενα στικακι, προτεραιοτητα μου οπως ειπα ειναι να διατηρησω το εργοστασιακο συστημα.
    ε ακομη και στο πιο μακρυνο ταξιδι, δλδ, θα ακουσεις πανω απο 120-130 κομματια? θα πρεπει να φτασης,, Ολλανδια νατο πετυχης αυτο

Rides
    0

Προεπιλογή

Σχετικα με το πληκτρο mute[στιγμιαια σιγαση αν το περιγραφω καλα] που υπαρχει σε αλλα, το δικο μας δεν εχει τετοια λειτουργια?

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP