Andri (08-07-13)
Δεν διαβασα τα παραπανω ποστ οποτε μην βαρατε......
Λοιπον την κυριακη τρυπησε το ψυγειο της μηχανης του κολητου μου ( Ηονδα ψβρ) με κοστος καινουριου περι τα 280ευρω και ιμιτασιον 250 ευρω.
Το πηγαμε σε εξιδεικευμενο συνεργειο ψυγειων αυτοκινητων και μονο.......κανει και κατσκευες ψυγειων κλπ κλπ!
Το κολησε με κοστος 10 ευρω και εγγυηση ποσο μαλλον σε μηχανη που ειναι εκτεθημενο εντελως και δεχεται 100.000 μαλακιες
Αν λοιπον σκεφτεσαι για κολημα που πιστευω οτι αν οντως ειναι μικρο το χασιμο μπορεις .....πες μου να βρω την καρτα του !
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
Νομιζω ειναι αυτος....αλλα αμα ειναι ζηταω την καρτα απο τον φιλο μου!
https://www.vrisko.gr/dir/psygeia-ek...kiniton/dafni/
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
BILL007 (09-07-13)
Αρη η αντιπροσωπεία αυτήν δεν πρόκειται ποτέ να παει μπροστά..για κάποιο λόγο δεν πήγαινε καλά σαν metalaxis κάτι έφταιγε δεν γίνετε να αφήνεις όλους τους υπαλλήλους ίδιους.οταν δεν πάρει καλά το μπουρδελο αλλάζεις πουτ@νες όχι κουρτίνες..
Δεν ειναι δυνατόν να μου το κάνει service το αμάξι ένας που ειναι είκοσι πέντε χρόνων κ όταν τον ρωτάς κανά περίεργο σε κοιτάει λες και κατεβηκες από τν Άρη έλεος.ηθελαν να μου αλλάξουν το δεξί ψαλιδι λόγο τζόγου κ σε άλλη αντιπροσωπεία δεν υπήρχε κατα ελάχιστο τζογος.
aristent (09-07-13), BILL007 (09-07-13), bill_m3 (09-07-13), merbeind (09-07-13), Panos 316T (09-07-13), Ptboul (09-07-13), S8N (09-07-13), ΔημήτρηςΜ3 (09-07-13)